svētdiena, 2016. gada 24. janvāris

Transformācijas spēle vienatnē. Solo spēle.

Transformācijas spēle ir Skotijas ekokopienā radīta galda spēle par dzīvi. To var spēlet dažādos formātos un viens no tiem ir – solo spēle.  Gadījumos, kad ir nepieciešams atrast kādu drošu un personīgu veidu, lai iedziļinātos savā  dzīvē  un izpētītu kāda konkrēta sava nodoma realizācijas procesu profesionāli atbalstošos apstākļos, iesakām izvēlēties Transformācijas spēles spēlēšanu vienatnē- SOLO versijā. Profesionāli apmācīts šīs spēles vadītājs nodrošinās pilnīgu konfidencialitāti un radoši provokatīvā veidā atbalstīs Jūs jūsu izvēlē atklāt savas spēcīgās puses, palīdzēs izprast Jums jūsu mērķa īstenošanas ceļā esošos šķēršļus un iedrošinās jauniem atklājumiem un lēmumiem par to, kā transformēt savu dzīvi uz labo pusi. Īpaši rekomendējama šī pieredze ir vadītājiem, jo tā attīsta vienu no mūsdienās būtiskākajām kompetencēm- emocionālo inteliģenci. 


Solo Transformācijas spēle- tā ir spēle vienam spēlētājam.
Atbildot uz Spēles nodomu (fokusu, mērķi), Solo Spēle veido spēlētāja individuālā dzīves ceļa modeli, piedāvājot iegūt lielāku skaidrību par personīgiem jautājumiem, izceļot tās jomas, kurās spēlētājam ir vērojama būtiska izaugsme, kā arī sniedz skaidru priekšstatu par pārmaiņām, kuras spēlētājs varētu veikt.

Spēles laikā iespējams:
  • saprast, kas ir tie uzvedības modeļi, kas traucē Jums traucē sasniegt vēlamo;
  • saprast, kur nelietderīgi tērējas enerģija;
  • apzināties savas spēcīgās puses un to, kas Jums labi izdodas;
  • ieskatīties acīs savām bailēm;
  • gūt pavisam svaigu un negaidītu ieskatu savās problēmās;
  • apzināties sevi kā pilnīgu un unikālu būtni;
  • paaugstināt savu pašcieņu;
  • pieņemt sevi savā veselumā;
  • pārvērst domas konkrētos lēmumos un tiem sekojošās rīcībās.
Tāpat Solo Spēle sniedz skaidru priekšstatu par  spēlētāja intuīcijas un brīvās gribas izmantošanas paradumiem un pašreizējo prasmes līmeni. Spēle palīdz spēlētājam attīstīt prasmi uztvert smalko, bet tai pat laikā būtisko, tādējādi uzlabojot intuīcijas „darbu” un brīvās gribas pielietošanas prasmi.



Spēli vadu es- Inta Santa,  Innerlinks, UK apmācīta un akreditēta Transformācijas spēles vadītāja

Piedāvājuma cena: sākot no 100 eur * 
Piedāvājuma valoda: latviešu, varu piedāvāt vadīt spēli kā krievu, tā angļu valodās.
Piedāvājuma vieta:  Aicinu ciemos spēlēt pie sevis Aizputē (lauku klusumā un mierā), Piena muižā- Bergof (apvienojot to ar SPA procedūrām un atpūtu). Ir reizes, kas braucu ciemos pie Jums uz vietas, tādā gadījumā mainās dalības maksa, par ko notiek individuāla vienošanās. Spēles norisei nepieciešama netraucēta telpa ar pietiekami lielu (~1.5m diametrā) galdu.
Uzmanību! Šo spēles versiju ir iespējams spēlēt arī attālināti- Zoom vidē. Tādā gadījumā dalībniekam ir nepieciešams savs Transformācijas spēles komplekts. Lieliski, ja tāds ir. Ja tāda nav, tad angļu valodā to var iegādāties klikojot uz šīs saites>>Transformation Game Šajā gadījumā spēle noritēs ar kārtīm angļu valodā. Varu piedāvāt arī izsūtīt vienu no maniem komplektiem (ir krievu un angļu komplekti), izmantojot Omniva pakopmātu Latvijas robežās. 
Spēles ilgums: Netraucēts laiks 3h**

Pieteikšanās: zvanot tel. +371 29121884, rakstot intasanta @  transformationgame . lv

Ko Solo spēles dalībnieki ir teikuši par šo pieredzi:

"Nozīmīgākais man bija atpazīt savu mērķi. Saprast, ka es varu dzīvot brīvi ārpus sava cietuma. Cietuma, kuru pati sev biju uzbūvējusi. Milzīgs atklājums, ka jāpiedod pašai sev un jānāk ārā no šī cietuma. Man visiem nav jābūt labai. Es kļūšu drosmīga un runāšu par sajūtām, es pieņemšu drosmīgus lēmumus un tos pildīšu jau šovakar.  Dzīvošu saskaņā ar to, ko gribu es, nevis tā...kā citi to grib."

"Solo spēles laikā es izteikti varēju koncentrēties uz savu nodomu un dziļi to izpētīt. Mani nekas nenovirzīja no koncentrēšanās Man ir sajūta, ka man apkārt ir vieta un cilvēki, kur varu gūt atbalstu savam nodomam. Spēle gāja viegli. Visums atbalsta manas izpausmes radošajās lietās. Vienā brīdī es piefiksēju, ka nav nekādu šķēršļu. Tur nav nekā sarežģīta. Visa kā ir daudz un pieteikami, lai īstenotu savu nodomu. Es jau tuvākajā laikā parunāšos ar saviem tuvajiem cilvēkiem par mana nodoma īstenošanu. "

"Lūzuma moments spēlē bija tas, kad manā dzīvē bija 3 sāpju lāses un šķita, ka esmu nonākusi strupceļā. Negaidīts atklājums man bija tas, ka tad es pati vēlējos iepazīties ar šķērsli. Esmu vairākas reizes šo spēli spēlējusi un vienmēr baidījusies no šķēršļiem, bet šoreiz es vēlējos ar to iepazīties. Man fiziski ir nepieciešams iegūt iekšējo harmoniju un es jau zinu, ko darīšu. Man ir nepieciešams padomāt esot vienatnē, pašai ar sevi. Man šķiet, ka man biežāk vajag ieklausīties savā intuīcijā. Man tagad daudz vieglāk ir pateikt sev- man nebija taisnība. Un tad, jau nākamo reizi, sastopoties ar tādu līdzīgu situāciju, es zināšu- kā man vairs nevajag rīkoties. "

"Es riktīgi baudīju to visu. Priecājos, ka man bija tik daudz eņģeļu. Bija iespēja meditēt, kas man ļoti, ļoti patīk, bet ikdienā nesanāk. Nozīmīgākais bija tas, ka es atsaucos nodibināt kontaktu, kas ir pareizi. Pagrieziena punkts bija brīnums, viņš parādīja, ka viss var rimti un mierīgi turpināties. Svarīgi ir ieklausīties sevī un nospraust mērķus. Viss ir saistīts. Apgūstot pamatus un iespējas, es mērķi sasniegšu. Kad es būšu mierā ar sevi un pārējiem, tad arī viss notiksies. Ja turpināšu lēkāt šurp un turp, nekas man nesanāks. Galvenais ir iegūt virzienu. Viss ir OK, spēle ir OK, virziens ir OK."

*Kopš 2013.gada septembra esmu nolēmusi atļaut saviem klientiem noteikt pašiem cenu par pakalpojumu, kuru viņi saņem. Tā patiesībā ir viena no klienta izaugsmi veicinošām aktivitātēm- apzināties, cik man ir vērta mana izaugsme attiecībā pret manām šī brīža iespējām. Es piedāvāju robežas un klienta atbildība ir izvēlēties savu izaugsmes veicināšanas cenu. Tomēr ir reizes, kad mani ierobežo izdevumi un tamdēļ vietās, kur maksāju par telpu īri, dalības maksa ir fiksēta. Ja vēlaties noteikt savu cenu, būs vien Jums jādodas uz manu pusi :)
**Ir iespējams spēlēt spēli arī ilgāk, bet tādā gadījumā mainās dalības maksa, kas apspriežama individuāli




51 komentārs:

  1. Labdien, es vēlos dalīties ar savu brīnišķīgo liecību Pēc tam, kad jau vairākus gadus bijāt attiecībās ar vīru, viņš izcēlās ar mani, es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgs, es gribēju viņu tik daudz, jo man bija mīlestība Viņam es lūdzu visu, es apsolīju, bet atteicās. Es paskaidroju savu problēmu savam draugam un viņa ierosināja, ka es drīzāk sazināšos ar pareizrakstības ritentiņu, kas varētu man palīdzēt izlikt burvestību, lai atgrieztu viņu, bet es esmu veids, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles, kā to izmēģināt, pa e-pastu nosūtīja pareizrakstības ritentiņu, un viņš man teica, ka nav problēmu, ka viss būs labi pirms trim dienām, ka mans ex atgriezīsies pie manis pirms trīs dienām, viņš lika burvestību un pārsteidzoši otrajā dienā, tas bija ap plkst. Mans ex sauc mani, es biju tik pārsteigts, es atbildēju uz zvanu un viss, ko viņš teica, bija, ka viņš bija tik žēl par visu, kas noticis, ka viņš gribēja, lai es atgrieztos pie viņa, ka viņš mani ļoti mīl. Es biju tik laimīgs un devos pie viņa, ka mēs atkal dzīvojām kopā kopā. Kopš tā laika es esmu solījis, ka ikvienam, kam es zinu, ka viņiem ir attiecības problēma, es varētu palīdzēt šai personai, nosūtot viņu vienīgajam reālajam un spēcīgajam pareizrakstības ritentam, kurš man palīdzēja ar savu problēmu. e-pasts: babawalewiseman01@gmail.com varat viņam nosūtīt e-pastu, ja jums ir nepieciešama viņa palīdzība jūsu attiecībās vai citā lietā.

    Mīlestības burvestības
    Nopelniet labu naudu vai laimē loteriju.
    Panākt panākumus biznesā.
    Garīgās problēmas.
    Win tiesu.
    Meklējiet savu dzīves partneri.
    Iegūstiet labi apmaksātu darbu.
    Iegūstiet kontroli pār savu laulību.
    Saņemiet labumu un piesaistiet cilvēku piesaisti.
    Atgūstiet zaudēto naudu.
    Dziedē jūs par visām slimībām. gan ārstējami, gan neārstējami.
    Atrisiniet grūtniecības problēmas un svētī jūs ar bērniem utt.

    Sazinieties ar šo lielisko cilvēku, ja jums ir kādas problēmas ar ilgstošu risinājumu
    izmantojot babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    Paldies vēlāk

    AtbildētDzēst
  2. Hello to all my viewers am TEREZA from wiscounsin USA I want to use this opportunity to thank Dr clement who help me to won sum of $66 million dollars for lotto. thanks Dr clement for helping me to win the lotto.I have been playing the lotto for the past 5 years now and i have not be able to wining. Ever since then i have not been able to win and i was so upset and i need help to win the lotto so i decided to go online and search for help,there i saw so many good testimony about this man called Great Dr clement how he have cast lucky spell lotto for people to win the lotto.I contact him also and tell him i want to win a lottery, he cast a spell for me which i use and i play and won $1 million dollars. I am so grateful to this man,just in-case you also need him to help you win,you can contact him through his allmightbazulartemple@gmail.com or whatsapp +2347051758952.and he will surely help youContact him today and he will have a testimony ... Good luck!
    Dr. Akuza also cures all kind of disease
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig's disease)
    5. Hepatitis B
    6. chronic pancreatic
    7. emphysema
    8. COPD (chronic obstructive pulmonary disease)
    9 getting your ex back

    AtbildētDzēst
  3. es mīlu dalīties savā liecībā ar jums visiem cilvēkiem pasaulē. Es apprecējos ar savu vīru apmēram pirms 2 gadiem, mums mājās rodas problēmas, piemēram, mēs pārtraucam gulēt vienā gultā, cīnoties par sīkumiem, viņš vienmēr nāk mājās vēlu vakarā , pārāk daudz dzeru un gulēju kopā ar citām sievietēm, es nekad dzīvē neesmu mīlējis nevienu vīrieti, izņemot viņu. viņš ir mana bērna tēvs, un es negribu viņu atlaist, jo mēs kopā esam tik smagi strādājuši, lai kļūtu tādi, kādi esam un šodien esam. Pirms dažiem mēnešiem viņš tagad nolēma dzīvot man un bērnam, būdams vientuļā māte, dažreiz esi grūti, tāpēc man nav pie kā vērsties, un es biju salauzta. es piezvanīju savai mammai un izskaidroju viņai katru lietu, mana māte man pastāstīja par Dr OSUNOGIE, kā viņš viņai palīdzēja atrisināt problēmu starp viņu un manu tēti. Es biju pārsteigts par to, jo viņi trīsarpus gadus ir bijuši viens bez otra un tas bija kā brīnums, kā viņi atgriezās viens pie otra. es tiku novirzīts pie Dr OSUNOGIE un izskaidroju viņam visu, tāpēc viņš man sola neuztraukties, ka viņš uzbur burvību un liks lietām atgriezties pie tā, kā mēs atkal tik ļoti iemīlējāmies un ka tas bija vēl viens sievietes gars, kas kontrolēja manu vīrs viņš man teica, ka mana problēma tiks atrisināta divu dienu laikā, ja es uzskatu, ka es teicu labi. Tāpēc viņš man uzburta un pēc divām dienām mana mīlestība atgriezās, lūdzot man piedot. Es tagad esmu tik laimīgs. Tāpēc, kāpēc es nolēmu dalīties savā pieredzē ar katru iestādi, kurai ir šādas problēmas, sazinieties ar Dr. OSUNOGIE ar lielo burvestību uz viņa e-pastu: (osunogie@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  4. Klausieties puišus, ja jums nepieciešama palīdzība, lai atgūtu bijušo mīļoto vai saglabātu savu laulību. Dr OSUNOGIE ir vienīgais veids, kā iet. Kad atradu doktoru OSUNOGIE, man ļoti vajadzēja atgriezt savu bijušo mīļoto. Viņš atstāja mani pēc citas sievietes. Tas notika tik ātri, un man vispār nebija teikšanas situācijā. Viņš mani vienkārši izmeta pēc 3 gadiem bez paskaidrojuma. Es sazinājos ar Dr. OSUNOGIE, un viņš man teica, kas man jādara, pirms viņš var man palīdzēt, un es darīju to, ko viņš man teica. Pēc tam, kad es sniedzu to, ko viņš vēlējās, viņš uzņēma mīlestības burvestību, lai palīdzētu mums atkal satikties. Neilgi pēc tam, kad viņš izdarīja savu burvestību, mans puisis man atkal sāka rakstīt īsziņas un jutās šausmīgi par to, ko viņš man vienkārši nodeva. Viņš teica, ka es biju vissvarīgākā persona viņa dzīvē, un viņš to zina tagad. Mēs pārcēlāmies kopā, un viņš bija man atvērtāks nekā iepriekš, un viņš sāka pavadīt vairāk laika ar mani nekā iepriekš. Kopš Dr OSUNOGIE man palīdzēja, mans partneris ir ļoti stabils, uzticīgs un man tuvāks nekā iepriekš. Es ļoti iesaku Dr OSUNOGIE ikvienam, kam nepieciešama palīdzība. Šeit viņa kontakts (osunogie@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  5. Atgriešanās kopā ar savu bijušo mīļoto, steidzami ar mīlestības burvestību ir patiešām labākais burvestības ritentiņš ar 100% garantiju .. mani sauc Barbara Damjam. Es nekad neticēju mīlestības burvestībām vai maģijai, kamēr neesmu sazinājies ar šo burvestību, ko sauc par DR ISIKOLO, par kuru tik daudzi cilvēki ir apliecinājuši tiešsaistē, ir spēcīgs. Mans partneris pēc skarbajiem un grūtajiem laikiem sāka rīkoties nepareizi un nodarboties ar man nezināmu dāmu un pameta mani. mēs pārdzīvojām kopā, un mana dzīve bija otrādi, jo mūsu attiecības ir bijušas 4 gadus, es viņu patiešām mīlēju. Viņa māte bija pret mani, un viņam nebija laba apmaksāta darba, tāpēc, kad es satiku šo burvestību, es viņam pastāstīju, kas notika, un sākumā viņam izskaidroju lietu situāciju. Es biju neizlēmīgs, skeptisks un šaubīgs, bet es to vienkārši pamēģināju un 2 dienu laikā, izpildījis visu nepieciešamo, lai strādātu pie manis, mans vīrietis pats piezvanīja un pienāca pie manis, atvainodamies, ka viss ir nokārtots ar viņa mammu un ģimeni, un viņš ieguva jaunu darba interviju, tāpēc mums vajadzētu saņemt precējies, es neticēju, ka tas darbojas šādi, un tas patiešām bija pārsteidzoši, un es lepojos, ka varu liecināt un novērtēt DR ISIKOLO, jo viņš ir vienkārši labākais, ko jebkad varat atrast jebkur. jums ir nepieciešams efektīvs un īsts pareizrakstības ritentiņš jebkurai dzīves problēmai, varat sazināties ar Dr. ISIKOLO, izmantojot vai viņa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com.com vai viņa WhatsApp/Viber viņu pa tālruni: +2348133261196 .

    AtbildētDzēst
  6. Tas, kā šis lieliskais vīrietis, ko sauca par Dr Isikolo, man palīdzēja 48 stundu laikā atgriezt savu mīļoto, man joprojām ir neticami. mans mīļākais, kurš ar mani šķirās kopš šī gada pagājušā gada maija, un visas manas pūles pret viņu izrādījās abortas. es viņu tik ļoti mīlu, ka jebkurā brīdī, kad redzēšu viņu kopā ar citu meiteni, būšu dusmīga. Tāpēc kādu dienu es apmeklēju internetu, kad redzēju sievietes liecību, kā šis lieliskais vīrs, vārds DR ISIKOLO, palīdzēja viņai atgriezties kopā ar vīru, tāpēc man paveicās, ka viņš pārtrauca vīrieša kontaktu, tāpēc es ātri piezvanīju numuru, kuru viņš neizvēlējās, es viņam nosūtīju e-pastu pēc apmēram 2 stundām, kad viņš man piezvanīja, un viņš atbildēja uz manu e-pastu. es viņam visu paskaidroju, un viņš man sniedza pilnīgu informāciju par procesu un kā man rīkoties. tāpēc viņš teica, ka viņam ir nepieciešami daži priekšmeti, lai lūgtu par mani. Es to darīju, darīju visu iespējamo, lai viņam nodrošinātu, ka manas lūgšanas tiek izpildītas, un 48 stundu laikā, kā viņš mani jau pārliecināja, mans mīļākais atgriezās pie manis, lūdzot es lūdzu piedošanu, viņš tagad mani mīl, lolo un apsola, ka nekad vairs neatstās mani. visu pateicoties DR ISIKOLO, jūs varat arī nosūtīt viņam e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp: +2348133261196, un esiet drošs par risinājumu, jo viņš ir vienkārši labākais, ko varat atrast jebkur.

    AtbildētDzēst
  7. Man ir attiecības ar savu draugu jau 2 gadu, un mēs plānojām drīz apprecēties un pēkšņi viņš mani atstāja citas meitenes dēļ, es patiešām mīlu šo puisi un nekad nevaru iedomāties savu dzīvi bez viņa. Es arī darīju visu iespējamo, lai viņu atgūtu, taču visas manas pūles, lai viņu atgūtu dzīvē, neizdevās. Šajā uzticīgajā dienā es uzgāju dažus komentārus vietnē par šo lielisko burvestību, kuru sauca Dr Isikolo, tāpēc daudzas personas apgalvoja, ka viņš palīdz viņiem atjaunot attiecības un atgriezt bijušo, man nācās ar viņu sazināties, jo viņš bija mana pēdējā cerība. Es sazinājos ar viņu pa viņa e-pastu un pastāstīju visu iemīļoto, kas ir jādara, ko es arī izdarīju, un viņš man pārliecināja, ka pēc 2 dienām mans draugs pametīs otru meiteni un atgriezīsies pie manis, un tas bija ļoti lieliski pārsteigums redzēt, kā mans draugs atgriežas pie manis pēc divām dienām. Es šodien esmu tik ļoti priecīgs, ka viņš atgriezās pie manis, un es to panācu ar Dr Isikolo palīdzību, un es iesaku, ja jums arī nepieciešama viņa palīdzība, nosūtiet viņam tiešu e-pastu: E-pasts: isikolosolutionhome@gmail.comWhatsApp: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  8. Chcem informovať svet, že existuje skutočné a efektívne online kúzlo, ktoré je silné a originálne, doktor Fayosa, nedávno mi pomohol znovu spojiť môj vzťah s mojím bývalým manželom, ktorý ma opustil, kontaktoval som doktora Fayosu, vrhol lásku kúzlo pre mňa a môj bývalý manžel, ktorý povedal, že so mnou už nechce mať nič spoločné a nechal mi viac ako 3 roky, zavolal mi a začal ma prosiť, aby som sa k nemu vrátil, je teraz späť s toľkou milostnou vášňou a starostlivosť, som rád, že môžem všetkým dať vedieť, že kúzlo má schopnosť liečiť a obnovovať narušené vzťahy a prinavrátiť ich späť. Každému, kto číta tento článok a potrebuje jeho pomoc, môže doktor Fayosa ponúknuť aj akýkoľvek druh pomoci, ako napríklad, riešenie prípadov rozvodu, súdnych prípadov, kúzla smrti, duchovnej ochrany, ďakujem, kontaktujte Dr. Fayosu na e-mailovej adrese: (Fayosasolusionhome@gmail.com) alebo priamo na adrese whatssapp +2348151918774

    AtbildētDzēst
  9. Tas tiešām ir izdevies, un es esmu lepns par to liecināt. Es redzēju ziņu par to, kā kāda sieviete atguva savu vīrieti caur DR WALE, kurš palīdzēja viņai atgūt bijušo vīru. Manas attiecības sabruka divus labus gadus un dažus mēnešus. Lai gan es ticēju garīgajai lūgšanai kopš bērnības, es negribīgi viņu izmēģināju, jo biju izmisis, bet man par vislielāko pārsteigumu DR WALE palīdzēja man atgriezt savu vīrieti, un tagad manas attiecības ir ideālas tieši tā, kā viņš solīja. Pastāvīgā pareizrakstības atgūšana ne tikai atgriezīs mīļoto, bet arī atkal iedegs jūsu mīļotāju jūtas, lai jūs būtu pēc iespējas laimīgāki ar šo personu. Mans vīrietis tagad izturas pret mani kā pret karalieni un vienmēr saka, ka mīl mani visu laiku. Ja jūs pārdzīvojat grūtības attiecībās un jums nepieciešama steidzama palīdzība. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VAI e -pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  10. Es esmu ļoti pateicīgs DR WALE, ka atveda savu vīru, kurš mani pameta citas sievietes dēļ, tajā brīdī, kad mans vīrs mani pameta, es domāju, ka esmu pazaudējis visu, līdz mans draugs man iedeva DR WALE, WhatsApp kontaktu, es viņam nosūtīju ziņu un pateicu viņam sāpes, ko es pārdzīvoju, tāpēc viņš man teica, ka viss būs kārtībā, ja man būs ticība un ticēšu viņam, ka burvestība noteikti noderēs man un mans vīrs noteikti atgriezīsies mājās, un viņš man teica, ko darīt dari, tāpēc šīs lietas tika paveiktas dažu dienu laikā, vēlāk mans vīrs atgriezās mājās, lūdzot man piedošanu, esmu tik laimīgs un pateicīgs DR WALE, ja jums nepieciešama DR WALE palīdzība, varat viņu pastāvīgi uzturēt: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VAI E -pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  11. Es esmu šeit, lai dalītos liecībā par to, kā DR WALE man palīdzēja. Pēc divu gadu attiecībām ar manu draugu viņš pēkšņi mainījās un pārstāja regulāri sazināties ar mani, viņš nāca klajā ar attaisnojumiem, ka mani neredz visu laiku. Viņš pārstāja atbildēt uz maniem zvaniem un manām sms, un viņš pārstāja mani regulāri redzēt. Pēc tam es vairākas reizes sāku viņu ķert ar dažādām meitenēm, bet katru reizi viņš teica, ka mīl mani un ka viņam vajadzīgs laiks, lai padomātu par mūsu attiecībām. Bet nevaru pārtraukt domāt par viņu, tāpēc es nolēmu doties tiešsaistē, un es redzēju tik daudz labu runu par šo burvestību, ko sauc par DR WALE, un es sazinos ar viņu un izskaidroju viņam savas problēmas. Viņš uzmeta man mīlestības burvestību, kuru es izmantoju, un dažu dienu laikā mans draugs atgriezās pie manis un sāka ar mani regulāri sazināties, un mēs pēc dažiem mēnešiem pārcēlāmies uz dzīvi kopā, un viņš man bija atvērtāks nekā iepriekš, un viņš sāka vairāk laika pavadīt kopā ar mani. es nekā viņa draugi. Mēs beidzot apprecējāmies, un tagad esam laimīgi precējušies 3 gadus ar dēlu. Kopš DR WALE man palīdzēja, mans partneris ir ļoti stabils, uzticīgs un tuvāks man nekā iepriekš. Varat arī sazināties ar šo pareizrakstības ritentiņu un izlabot savas attiecības. Kontaktpersona: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VAI E -pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  12. Labdien, Vai jums ir nepatikšanas jūsu biznesā, Laulība, Vai jums ir kādi veselības izaicinājumi, kas šķiet neiespējami? Es biju tāds pats kā tu, kurš bija ļoti apjucis par dzīvi, bet šeit mani svin, mana laulība un bizness ir veiksmīgs, un mana veselība ir labā stāvoklī. Nav nekā tāda, ko es darītu, ka neklājas labi. Sazinieties ar DR WALE, viņam ir risinājums visām garīgajām un medicīniskajām problēmām. Viņš var izārstēt jūs no jebkuras slimības un salauzt jebkuru burvestību.
    Sazinieties ar garīgumu, sniedzot tālāk norādīto informāciju: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 VAI
    E-pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  13. Es esmu Sandra Fiļipova un šodien jūtos tik priecīga, jo esmu daļa no tiem, kuri priecājas par palīdzību, ko man ir sniegusi DR ISIKOLO par vīra atgūšanu. Esmu precējusies 6 gadus, un tas ir bijis tik briesmīgi, jo mans vīrs mani krāpa un meklēja šķiršanos. Bet, kad es satiku DR ISIKOLO internetā, ko ievietoja kāda dāma, es nolēmu sazināties ar viņu, un es viņam izskaidroju savu situāciju un pēc tam meklēju viņa palīdzību, bet man par lielāko pārsteigumu viņš man teica, ka viņš man palīdzēs gadījumā nav problēmu bez risinājuma. viņš man teica, ko darīt, ko es darīju, un viņš strādāja pie manis, un mans vīrs atgriezās pie jums pēc 2 dienām, kā viņš solīja. Šeit es svinu, jo mans vīrs ir atgriezies mājās un ļoti izbaudu savu laulību un to, cik lieliski svētki. Es turpināšu liecināt internetā, jo DR ISIKOLO patiešām ir palīgs, kuru Dievs ir sūtījis mums visiem palīdzēt. Kāpēc gan nesazināties ar DR ISIKOLO tagad, ja jūs saskaraties ar kādiem izaicinājumiem savā attiecību dzīvē. Jūs varat sazināties ar viņa e-pasta adresi: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp pa tālruni: +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  14. Kad es atradu Dr Ilekhojie, man bija ļoti nepieciešams atgriezt savu bijušo mīļāko. Viņš mani pameta citas sievietes dēļ. Tas notika tik ātri, un man nebija nekādas teikšanas par situāciju. Viņš mani vienkārši pameta pēc 3 gadiem bez paskaidrojumiem. Es sazinājos ar Dr Ilekhojie, un viņš man pastāstīja, kas man jādara, lai viņš varētu man palīdzēt, un es darīju to, ko viņš man lika, pēc tam, kad es nodrošināju to, ko viņš gribēja, viņš veica izlīguma rituālu, lai palīdzētu mums atgriezties kopā. Neilgi pēc tam, kad viņš izpildīja savu rituālu, mans draugs atkal sāka man rakstīt īsziņas un jutās šausmīgi par to, ko viņš tikko man pārdzīvoja. Viņš teica, ka esmu viņa dzīvē vissvarīgākā persona, un viņš to tagad zina. Mēs pārvācāmies dzīvot kopā, un viņš bija atvērtāks man nekā iepriekš, un viņš sāka pavadīt vairāk laika ar mani nekā iepriekš. Kopš Dr Ilekhojie man palīdzēja, mans partneris ir ļoti stabils, uzticīgs un man tuvāks nekā iepriekš. Es ļoti iesaku Dr Ilekhojie ikvienam, kam nepieciešama palīdzība. Šeit viņa e-pasta adrese; gethelp05@gmail.com WhatsApp numurs: +2348147400259

    AtbildētDzēst
  15. Mēs ar vīru esam precējušies jau kādus 7 gadus. Mēs bijām laimīgi precējušies ar diviem bērniem. Pirms 3 mēnešiem es sāku pamanīt dīvainu viņa uzvedību un pēc dažām nedēļām uzzināju, ka mans vīrs ar kādu tiekas. Viņš sāka nākt mājās vēlu no darba, viņš gandrīz vairs nerūpējās par mani vai bērniem, dažreiz viņš iziet un pat neatgriežas mājās apmēram 2-3 dienas. Es darīju visu iespējamo, lai šo problēmu atrisinātu, taču tas viss nesekmīgi. Es kļuvu ļoti noraizējies un man bija vajadzīga palīdzība. Kādu dienu pārlūkojot internetu, es uzgāju vietni, kurā tika ieteikts, ka Dr Ilekhojie var palīdzēt atrisināt laulības problēmas, atjaunot izjukušas attiecības un tā tālāk. Tāpēc es jutu, ka man vajadzētu viņu izmēģināt. Es sazinājos ar viņu, un viņš man veica izlīguma rituālu. Pēc divām dienām mans vīrs pienāca pie manis un atvainojās par izdarītajām pāridarībām un apsolīja, ka nekad tā vairs nedarīs. Kopš tā laika viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Mēs ar ģimeni atkal dzīvojam laimīgi kopā. Viss pateicoties Dr Ilekhojie. Iesaku sazināties ar viņu. Viņš atrisinās visus jūsu laulības vai attiecību jautājumus. WhatsApp numurs: +2348147400259 E-pasts; gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  16. Man šobrīd nav daudz ko teikt, nevis pateikt paldies Dr Ilekhojie par mani un manu ģimeni izglābšanu no nabadzības. Man patīk spēlēt loteriju, bet liela laimesta man vienmēr ir problēma. Es nekad neaizmirsīšu dienu, kad sazinājos ar Dr Ilekhojie, kura loterijas burvestība padarīja mani par 880 000 000 tūkstoš dolāru laimestu, tikai iedodot man drošus laimesta skaitļus 3 dienu laikā, lai spēlētu loteriju pēc tam, kad viņš man bija sagatavojis loterijas burvestību. Mans finansiālais stāvoklis ir mainījies uz visiem laikiem, un pēc 5 loterijas spēlēšanas gadiem esmu sācis dzīvot savu sapņu dzīvi. Paldies, Dr Ilekhojie, ka esmu ļoti pateicīgs par visu, ko esat darījis manis un manas ģimenes labā. Lai iegūtu plašāku informāciju par Dr Ilekhojie, varat viņam piezvanīt vai nosūtīt ziņojumu, izmantojot WhatsApp ar +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  17. Es dalos ar šo liecību partneriem, kas cieš savās attiecībās, jo pastāv ilgstošs risinājums. Mans vīrs atstāja mani un mūsu 3 bērnus citas sievietes dēļ uz 2 gadiem. Es centos būt stiprs tikai savu bērnu dēļ, bet nevarēju kontrolēt sāpes, kas moka manu sirdi. Es biju ievainots un apmulsis. Man bija vajadzīga palīdzība, tāpēc es veicu nelielu izpēti internetā un atklāju vietni, kurā es redzēju, ka Dr Ilekhojie, burvestības zinātājs, var palīdzēt atgūt mīļākos un šķirtos pārus. Es sazinājos ar viņu, un viņš mūsu vārdā veica samierināšanas burvestību. Man par pārsteigumu tieši pēc trim dienām mans vīrs atgriezās mājās. Tā mēs atkal samierinājāmies un ģimenē valdīja daudz mīlestības, prieka un miera. Lai meklētu risinājumus, varat arī sazināties ar Dr Ilekhojie, spēcīgu burvestību. E-pasts (gethelp05@gmail.com) vai tieši Whats App: +234814740025

    AtbildētDzēst
  18. Es apsolu Dr Ilekhojie, ka dalīšos ar manu liecību visā pasaulē, ja viņš varētu atgriezt manu draugu pie manis, un viņš man ir pierādījis, ka ir īstais vīrietis šim darbam, atgriežot manu draugu pēc šķiršanās. Es dalos ar šo brīnišķīgo liecību, lai citi varētu redzēt un saņemt palīdzību no Dr Ilekhojie un saglabāt jūsu laulību vai attiecības. Mans draugs mani pameta pirms mēneša, un viņš devās prom ar citu sievieti, kura ir 10 gadus vecāka par viņu. Es lasīju internetā, kā Dr Ilekhojie ir palīdzējis vairākiem cilvēkiem atgūt mīlestību. Es nolēmu to izmēģināt, tāpēc sazinājos ar Dr Ilekhojie un izskaidroju viņam savas problēmas, un viņš izpildīja burvestību, kas atgrieza manu draugu 3 dienu laikā. Jūs varat sazināties ar Dr Ilekhojie pa e-pastu: gethelp05@gmail.com vai WhatsApp +2348147400259. Liels paldies, Dr Ilekhojie, un es esmu ļoti pateicīgs

    AtbildētDzēst
  19. JEs esmu tik sajūsmā, ka mana salauztā laulība ir atjaunota. “Mēs nesen samierinājāmies, lai gan tas bija grūti. Tagad ir pagājis vairāk nekā mēnesis, un šķiet, ka viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Viņš ir sācis pret mani labāk izturēties, un tas ir bijis dziedināšanas process mums abiem. Murgs, kas ilga gandrīz 3 gadus pirms mūsu šķiršanās, beidzot ir beidzies. It kā mēs būtu iemīlējušies no jauna! Mēs abi esam atstājuši pagātni aiz muguras un cenšamies virzīties uz priekšu – un pirmo reizi pēc ilga laika nākotne izskatās daudz gaišāka. Es nevaru izteikt vārdos, cik pateicīgs esmu Dr Ilekhojie! Tas ir tā, it kā mēs beidzot esam no jauna atklājuši tās lietas viens otrā, kas lika mums vispirms iemīlēties. Paldies, Dr Ilekhojie, ka izglābāt manu sabojāto laulību un atdeva manu vīru atpakaļ pie manis! Ja jums ir problēmas ar laulību, sazinieties ar Dr Ilekhojie pa e-pastu: (gethelp05@gmail.com) vai zvaniet/Whatsapp (+2348147400259)

    AtbildētDzēst
  20. Tas ir paredzēts ikvienam, kurš joprojām rūpējas par sava bijušā atgūšanu. Es rakstu, lai novērtētu Dr Ilekhojie labo darbu, kas man nesen palīdzēja, es nevarēju dzemdēt PCOS dēļ, es biju tik sagrauta, mans vīrs pēc tam atstāja mani uz citu sievieti uz gandrīz 1 gadu. Es daudz raudāju un pat mēģināju izdarīt pašnāvību. Pēc tam, kad internetā ieraudzīju kādas sievietes komentāru par to, kā viņai palīdzēja Dr Ilehojie, es arī nolēmu sazināties ar viņu, lai saņemtu palīdzību, jo es gribēju tikai atgūt savu vīru un pārliecināties, ka man ir bērns ar Mans vīrs. Dr Ilekhojie iedeva man garšaugus un atkal apvienoja mani ar manu vīru. Šodien man ir grūtniecības mēnesis, un mēs esam atkal kopā un laimīgi. Vai attiecībās jums ir nepieciešama palīdzība, piemēram, dzīvesbiedra atgūšana vai slimības izārstēšana, E.T.C. Sazinieties ar Dr Ilekhojie un saņemiet pozitīvus rezultātus.
    E-pasts: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    AtbildētDzēst
  21. Es tikai vēlos pateikt paldies visiem, kas mani atbalstīja šo gadu garumā. Mans stāsts par to, kā es laimēju Powerball loterijā 45,4 miljonus dolāru, ir nedaudz stāsts. Jau 3 gadus spēlēju Powerball biļetes, kopš man palika 25 gadi. Pirmo biļeti nopirku savā 25. dzimšanas dienā. Todien man bija ļoti paveicies, jo biju sazinājies ar Dr Ilekhojie, lai palīdzētu man ar Powerball uzvarējušajiem numuriem. Man patiešām bija tā lieliskā sajūta, ka es skatījos kamerā, vēlēdamās tai pamirkšķināt. Es izdarīju tikai nelielu daļu no tā un uzticējos viņam. Viņš man iedeva numurus pēc tam, kad es kopā ar to izspēlēju pāris citas biļetes par 25 USD. Es pārbaudīju savu biļeti pēc laimesta ienākšanas tiešsaistē un redzēju, ka skaitļi ir pareizi, ieskaitot Power play. Es kliedzu 15 minūtes, jo tas likās kā sapnis. Es biju laimējis 6,4 miljonus dolāru. Paldies, Dr Ilekhojie Nu, viņa e-pasts ir gethelp05@gmail.com, un jūs varat arī zvanīt vai Whatsapp viņam pa tālruni +2348147400259

    AtbildētDzēst
  22. Mēs ar vīru esam precējušies apmēram 7 gadus. Mēs bijām laimīgi precējušies ar diviem bērniem, zēnu un meiteni. Pirms 3 mēnešiem es sāku pamanīt dīvainu viņa uzvedību un pēc dažām nedēļām uzzināju, ka mans vīrs ar kādu tiekas. Viņš sāka nākt mājās vēlu no darba, viņš gandrīz vairs nerūpējās par mani vai bērniem, dažreiz viņš iziet un pat neatgriežas mājās apmēram 2-3 dienas. Es darīju visu iespējamo, lai šo problēmu atrisinātu, taču tas viss nesekmīgi. Es kļuvu ļoti noraizējies un man bija vajadzīga palīdzība. Kādu dienu pārlūkojot internetu, es uzgāju vietni, kurā tika ieteikts, ka Dr OKU var palīdzēt atrisināt laulības problēmas, atjaunot izjukušas attiecības un tā tālāk. Tāpēc es jutu, ka man vajadzētu viņu izmēģināt. Es sazinājos ar viņu, un viņš man izdarīja burvestību. Pēc divām dienām mans vīrs pienāca pie manis un atvainojās par izdarītajām pāridarībām un apsolīja nekad to vairs nedarīt. Kopš tā laika viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Mēs ar ģimeni atkal dzīvojam laimīgi kopā. Viss pateicoties Dr OKU. Ja jums ir nepieciešams burvestības rīks, kas patiešām darbojas, iesaku sazināties ar viņu. Viņš tev neliks vilties. Šis ir viņa e-pasts: (okutemple@gmail.com) vai WhatsApp viņam (+2348163425519)

    AtbildētDzēst
  23. Mans vīrs atstāja mani un manus bērnus vecākas sievietes dēļ. Man tas nebija tik viegli.. Es tik ļoti mīlu savu vīru un nezaudēju cerību, un es turpināju lūgt, un Dievs beidzot atbildēja uz manām lūgšanām...es meklēju tiešsaistē palīdzību, lai apvienotu mani un manu vīru, jo es to redzēju daudzas liecības par to, kā Dr Ilekhojie ir palīdzējis tik daudziem cilvēkiem tiešsaistē, un es nolēmu viņu tiesāt... Es sazinājos ar viņu un paskaidroju viņam, un viņš man apliecināja, ka mans vīrs joprojām mani mīl un ar viņu tiek manipulēts. Tāpēc viņš man palīdzēja noņemt apmetni no mana vīra acīm, un viņš atgriezās savā vecajā dzīvē un kļuva par atbildīgu tēvu un vīru. Ja jūsu māja brūk vai jums ir problēmas ar partneri, sazinieties ar Dr Ilekhojie e-pastu: gethelp05@gmail.com vai zvaniet viņam +2348147400259

    AtbildētDzēst
  24. Es ļoti ilgu laiku spēlēju loterijas un man nekad nav paveicies. Es satiku draugu, kuram es sūdzējos par savu nespēju laimēt taustāmu summu, un viņš mani iepazīstināja ar Dr Ilekhojie, kurš palīdzēja viņam loterijā un laimēja 200 000 USD. Es sazinājos ar viņu caur viņu, un viņš man apliecināja, ka es laimēšu lielu laimestu, tiklīdz viņš izpildīs loterijas burvestību manā vietā. Viņš lūdza man dot viņam 48 stundas, lai viņš saņemtu visu, kas nepieciešams manai loterijas burvestībai, tāpēc es gaidīju 48 stundas, un viņš man uzdeva dabūt biļeti atkarībā no tā, cik daudz mana sirds izvēlas. Es nopirku Powerball biļeti un kļuvu par miljonāru, kad pienāca izloze. Tagad man ir pietiekami daudz naudas, lai izveidotu savu uzņēmumu pēc tam, kad biju gandrīz bez pajumtes. Paldies, Dr Ilekhojie, es esmu pateicīgs. Es atstāju viņa kontaktpersonu šeit ikvienam, kam nepieciešama veiksme, lai uzvarētu. Zvaniet viņam +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  25. Es izlasīju dažas Dr Isikolo liecības par mīlestības burvestībām par to, kā viņš 48 stundu laikā ir palīdzējis daudziem cilvēkiem atgūt bijušos mīļākos. Sirsnīgi es tikai domāju, vai tas ir patiesi un vai šis vīrietis patiešām varētu palīdzēt atgūt manu mīļāko, kuru es tik ļoti mīlu. Nolēmu ar viņu sazināties, jo ļoti mīlu savu puisi un esam šķirti jau pāris mēnešus, man viņa tik ļoti pietrūka. Esmu mēģinājis visus citus līdzekļus, lai viņu atgūtu, bet tas nav izdevies. Es sazinājos ar Dr Isikolo, un viņš man teica, ka mans bijušais atgriezīsies pie manis nākamo 48 stundu laikā, tiklīdz es ievērošu procedūras par to, kā viss tiek darīts. Dr Isikolo viņu atlaida, lai es zinātu, cik ļoti es viņu mīlu un gribēju. Un atvēra acis, lai iedomāties, cik daudz mums ir kopā. Mans bijušais tagad atkal ir atgriezies pie manis. Šobrīd rakstot šo liecību, es esmu vislaimīgākā meitene uz zemes, un es un mans draugs dzīvojam laimīgu dzīvi, un mūsu mīlestība tagad ir stiprāka nekā jebkad agrāk. sazinieties ar viņu, un viņš jūs nepievils. arī. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  26. Mans puisis ar mani izšķīrās pirms 1 gada un mēs pilnībā pārstājām sazināties, man viņa pietrūka, bet viņš atteicās mani pieņemt atpakaļ pēc tik daudz reižu ubagošanas. Kādu dienu es veicu kādu pētījumu par attiecībām internetā, kad redzēju neskaitāmas cilvēku liecības, kas liecina par Dr Ilekhojie. Tāpēc es sazinājos ar viņu caur WhatsApp: +2348147400259, pastāstīju viņam savas problēmas, un viņš apsolīja man palīdzēt. Es izpildīju viņa norādījumus, un tas man bija šoks, jo 48 stundas pēc tam, kad Dr Ilekhojie izpildīja samierināšanas burvestību, mans draugs man piezvanīja, raudot un lūdzot, lai es viņam piedodu. Viņš atgriezās mājās un lūdza mani uz ceļiem pieņemt viņu atpakaļ. Dr Ilekhojie ir godīgs un efektīvs savā darbā. Viņa samierināšanās burvestība ir aktīva un 100% garantēta. Sazinieties ar viņu, izmantojot WhatsApp: +2348147400259 vai pa e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  27. Šis lielais varenais garīgais vīrs atjaunoja manas bēdas laimē. Mans vīrs tikko pamodās un nolēma, ka mūsu laulība ir beigusies. Jau dažus mēnešus mums ar Rodžeru neklājas labi, jo viņam bija romāns ar savu palīgu darbā. Es tik ļoti mīlēju savu vīru un nolēmu palikt un strādāt pie mūsu laulības. Īsā laikā Rodžers pārstāja nākt mājās, un viņa tuvs draugs man teica, ka viņam ir cits dzīvoklis, kurā viņš dzīvo kopā ar viņu. Es biju ievainots un turpināju meklēt palīdzību, jo Rodžers atšķīrās no vīrieša, ar kuru es apprecējos pirms 10 gadiem. Par laimi es atradu Dr Ilekhojie, kurš apsolīja atgriezt manu vīru man atpakaļ. Viņš izpildīja samierināšanas burvestību, kas atgrieza Rodžersu atpakaļ, un tagad mēs abi atkal esam apmierināti ar saviem zēniem. Ja jums ir tādas problēmas kā man, nosūtiet Dr Ilekhojie e-pastu (gethelp05@gmail.com) vai sazinieties ar viņu pa Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    AtbildētDzēst
  28. Es esmu Laura Rayan, un jūs pārsteigsit, uzzinot, ka viss, ko tik daudzi cilvēki ir liecinājuši par DR ISIKOLO, ir tikai patiesība. Mans vīrs pameta mani un manus bērnus, jo mums bija tik daudz kautiņu un strīdu. Viņa cilvēki arī bija pret manu laulību ar viņu. Es viņu tik ļoti mīlēju un ļoti cerēju, ka mēs kopā veidosim gaišu nākotni. Es gaidīju 6 mēnešus, un viņš nekad neatgriezās pie manis. Tāpēc man bija jāsazinās ar DR ISIKOLO, kurš darīja visu, lai mūs atkal apvienotu un atjaunotu mīlestību un laimi, ar kādu mēs kādreiz dalījāmies. Viņš atgriezās mājās pie mums pēc 48 stundām, kā man apliecināja DR ISIKOLO. Arī jūs varat saņemt šo lielisko palīdzību un dzīvot tā, lai būtu viņam pateicīgs, jo viņš nekad nevienu nepieviļ. sazinieties ar viņu pa e-pastu: isikolosolutionhome@gmail.com Varat arī viņam lietot WhatsApp pa tālruni +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  29. Es ļoti ilgu laiku spēlēju loterijas un man nekad nav paveicies. Es satiku draugu, kuram es sūdzējos par savu nespēju laimēt taustāmu summu, un viņš mani iepazīstināja ar Dr Ilekhojie, kurš palīdzēja viņam loterijā un laimēja 200 000 USD. Es sazinājos ar viņu caur viņu, un viņš man apliecināja, ka es laimēšu lielu laimestu, tiklīdz viņš izpildīs loterijas burvestību manā vietā. Viņš lūdza man dot viņam 48 stundas, lai viņš saņemtu visu, kas nepieciešams manai loterijas burvestībai, tāpēc es gaidīju 48 stundas, un viņš man uzdeva dabūt biļeti atkarībā no tā, cik daudz mana sirds izvēlas. Es nopirku Powerball biļeti un kļuvu par miljonāru, kad pienāca izloze. Tagad man ir pietiekami daudz naudas, lai izveidotu savu uzņēmumu pēc tam, kad biju gandrīz bez pajumtes. Paldies, Dr Ilekhojie, es esmu pateicīgs. Es atstāju viņa kontaktpersonu šeit ikvienam, kam nepieciešama veiksme, lai uzvarētu. Zvaniet viņam +2348147400259 vai e-pastu (gethelp05@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  30. Kad es atradu Dr Ilekhojie, man bija ļoti nepieciešams atgriezt savu bijušo vīru. Viņš mani pameta citas sievietes dēļ, un es paliku neziņā. Tas notika tik ātri, un man nebija nekādas teikšanas par situāciju. Viņš mani vienkārši pameta pēc 6 laulības gadiem, bez paskaidrojumiem. Es sazinos ar Dr Ilekhojie, izmantojot viņa e-pastu, un viņš veica samierināšanas burvestību, lai palīdzētu mums atkal satikties. Mazāk nekā 48 stundu laikā pēc šīs burvestības mans vīrs sāka man zvanīt un jutās šausmīgi par to, ko viņš tikko man pārdzīvoja. Viņš teica, ka esmu viņa dzīvē vissvarīgākā persona, un viņš to tagad zina. Mūsu attiecības tagad ir spēcīgas un stabilas. Paldies, kungs, par darbu, ko izdarījāt manā labā. Jūs esat Dievs, kas sūtīts, lai atjaunotu izjukušo laulību un attiecības. Es ļoti iesaku Dr Ilekhojie ikvienam, kam nepieciešama palīdzība. Viņa e-pasts: (gethelp05@gmail.com) Varat arī viņam lietot Whatsapp pa tālruni +2348147400259

    AtbildētDzēst
  31. Es nekad nezināju, ka man ir liela iespēja atgūt savu vīrieti, līdz es satiku DR ISIKOLO. man bija ļoti grūti, kad mans draugs mani pameta citas dāmas dēļ. Es biju sagrauts un nevarēju atgūties. Viņa draugi un ģimene darīja visu iespējamo, lai mūs atkal apvienotu, taču tas izrādījās neveiksmīgi. Dažus mēnešus es biju viena un nevarēju redzēt sevi mīlam citu. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība pie DR ISIKOLO, kurš man deva privilēģijas, lai nodrošinātu, ka manas sirds vēlmes tiek izpildītas. Viņš mūs atkal apvienoja, mīlestība un laime tika atjaunota, un mēs atkal esam brīnišķīgi kopā. Viņa vārdi ir viņam saistoši, un viņš nekad nepieviļ, kad sola 48 stundas, lai sasniegtu rezultātu, kas mani pārsteidza, kad atklājās mans rezultāts. Nesteidzieties meklēt palīdzību citur. Sazinieties ar viņu tagad. Viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp: +234-8133261196.

    AtbildētDzēst
  32. Esmu izmēģinājis dažādus pareizrakstības ritentiņus. Daži no viņiem man nekad neatbildēja pēc tam, kad es samaksāju, un bija acīmredzami krāpnieki, daži man patiešām darbojās, bet dažu iemeslu dēļ tas nedarbojās. Tad es redzēju video vietnē you-tube ar personu, kura pieminēja, ka viņai ir rezultāti ar Dr Ilekhojie. Neskatoties uz aizdomām un visu, ko es biju piedzīvojis, viņš man patiešām parādīja, ka ir patiess. Uzticēšanās viņam, iespējams, ir labākais lēmums, ko jebkad esmu pieņēmusi dzīvē, jo mans bijušais vīrs atgriezās trīs dienas pēc tam, kad Dr Ilehojie izpildīja atkalapvienošanās burvestību. Es pavadīju daudz laika, vēloties, lai es varētu iegūt vēl vienu iespēju kopā ar savu vīru, un Dr Ilekhojie man palīdzēja to izdarīt, un mēs tagad esam laimīgi kopā. Sazinieties ar Dr Ilekhojie, ja jums nepieciešama līdzīga palīdzība kā man. Zvaniet viņam +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  33. Mēs nesen samierinājāmies, lai gan tas bija grūti. Tagad ir pagājis vairāk nekā mēnesis, un šķiet, ka viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Viņš ir sācis izturēties pret mani labāk, un tas ir bijis dziedināšanas process mums abiem. Murgs, kas ilga gandrīz 2 gadus pirms mūsu šķiršanās, beidzot ir beidzies. It kā mēs būtu iemīlējušies no jauna! Mēs abi esam atstājuši pagātni aiz muguras un cenšamies virzīties uz priekšu – un pirmo reizi pēc ilga laika nākotne izskatās daudz gaišāka. Es nevaru izteikt vārdos, cik pateicīgs esmu Ilekhojie! Tas ir tā, it kā mēs beidzot esam no jauna atklājuši tās lietas viens otrā, kas lika mums vispirms iemīlēties. Visas bažas un stress ir vienkārši pazudušas. Paldies, Dr Ilekhojie, ka izglābāt manu izjukušo laulību un atdeva manu vīru pie manis!”. Es un mans vīrs atkal dzīvojam laimīgi kopā.. Viss, pateicoties Ilekhojie. Viņa e-pasts. E-pasts: (gethelp05@gmail.com) Zvaniet vai Whatsapp +2348147400259

    AtbildētDzēst
  34. Es biju tik apmulsusi un sagrauta, kad vīrs mani pameta bez vārda, man viņu ļoti vajadzēja atpakaļ, jo es viņu tik ļoti mīlēju. Tāpēc mans draugs mani iepazīstināja ar šo vareno vīrieti, kurš lika viņas vīram atgriezties mājās pēc 5 mēnešu šķiršanās, tāpēc es sazinājos ar viņu, un viņš sola, ka pēc mazāk nekā 72 stundām Aksels atgriezīsies pie manis. Kad es izdarīju visu, ko viņš lūdza, piezvanīja mans vīrs, kurš bija atteicies ar mani runāt un sāka raudāt, ka ir pieļāvis kļūdu, izejot no mājām. Es biju laimīga, jo es un Aksels esam kopā kopš bērnības, un aiziešana no viena no otras sāpināja mūs abus. Tagad esmu laimīgs, jo viņš ir atgriezies mājās un viss ir vienkārši ideāli. Ja jums ir kādas attiecību problēmas, es ieteikšu sazināties ar Dr Ilekhojie un iegūt godīgus rezultātus. Tālāk ir norādīta viņa kontaktinformācija, kas viņam nosūtīta WhatsApp: +2348147400259 E-pasts: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  35. Esmu sazinājies ar vairākiem spiritistiem. Pēc samaksas man nekas nelīdzēja, un daži bija acīmredzami krāpnieki. Tad es redzēju komentāru šajā vietnē ar personu, kura minēja, ka viņai ir rezultāti ar Dr Ilekhojie. Neskatoties uz aizdomām un visu, ko es biju piedzīvojis, viņš man patiešām parādīja, ka ir patiess. Uzticēšanās viņam, iespējams, ir labākais lēmums, ko jebkad esmu pieņēmusi dzīvē, jo mans bijušais vīrs atgriezās 48 stundas pēc tam, kad Dr Ilekhojie izpildīja samierināšanas burvestību. Es pavadīju daudz laika, vēloties, lai es varētu iegūt vēl vienu iespēju kopā ar savu vīru, un Dr Ilekhojie to padarīja iespējamu, un mana sirds ir piepildīta ar prieku. Sazinieties ar Dr Ilekhojie, ja jums nepieciešama tāda pati palīdzība kā man. Sazinieties ar viņa tālruni +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  36. Es redzēju brīnišķīgu Helmas liecību izlīguma lapā par Dr Ilekhojie labajiem darbiem. Nekad neticēju, jo par tādu brīnumu iepriekš neko nebiju dzirdējis. Neviens nebūtu varējis mani par to pārliecināt tikai tad, kad Dr Ilekhojie manā labā nepaveica brīnišķīgu darbu, kas atjaunoja manu izjukušo laulību pēc sešu mēnešu šķiršanās. Es biju patiesi šokēta, kad mans vīrs nometās ceļos, lūdzot piedošanu, lai es pieņemtu viņu atpakaļ. Man patiešām trūkst vārdu, lai parādītu savu atzinību Dr Ilekhojie par to, ko viņš ir izdarījis manis un visas manas ģimenes labā. Mēs esam laimīgi kopā un manās mājās valda miers. Tas viss ir iespējams viņa samierināšanās burvestības dēļ. Sazinieties ar viņu tūlīt, lai saņemtu jebkāda veida palīdzību, izmantojot e-pastu: gethelp05@gmail.com vai īsziņu/zvaniet: +2348147400259

    AtbildētDzēst
  37. Tas sākās no maziem pārpratumiem, pēc kuriem viņš man teica, ka būtu labi paņemt pauzi, kas, manuprāt, izvērtās par šķiršanos. Viņš vairs mani nemeklē. Tas manī radīja skumjas, jo mēs esam kopā kopš vidusskolas, un viņš bija mana pirmā un vienīgā mīlestība. Es meklēju palīdzību visur internetā, un tad es redzēju tik daudz cilvēku, kas komentēja Dr Ilekhojie, es saņēmu viņa kontaktpersonu vienu no komentāriem un runāju ar viņu par savu situāciju, un viņš izskaidroja samierināšanas procesu un to, kā viņš palīdzēs. es ar viņu samierināšos trīs dienu laikā. Ir pagājis tieši mēnesis, kad viņš sazinājās ar viņu, un ar Mohu viss ir bijis ideāli, un man bija jāizliek šie komentāri, jo viņš ir pelnījis visas uzslavas par man palīdzēšanu. Es atstāju šeit viņa kontaktpersonu ar visu godīgo e-pastu (gethelp05@gmail.com) vai sazinos ar viņu pa Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    AtbildētDzēst
  38. “Mēs nesen samierinājāmies, lai gan tas bija grūti. Tagad ir pagājis vairāk nekā mēnesis, un šķiet, ka viss ir atgriezies normālā stāvoklī. Viņš ir sācis izturēties pret mani labāk, un tas ir bijis dziedināšanas process mums abiem. It kā mēs būtu iemīlējušies no jauna! Mēs abi esam atstājuši pagātni aiz muguras un cenšamies virzīties uz priekšu – nākotne izskatās daudz gaišāka. Es nevaru izteikt vārdos, cik pateicīgs esmu Ilekhojie! Tas ir tā, it kā mēs beidzot esam no jauna atklājuši tās lietas viens otrā, kas lika mums vispirms iemīlēties. Paldies, Dr Ilekhojie, ka izglābāt manu salauzto laulību un atgriezāt mieru manā sirdī. Es atkal jūtos dzīvs un mana ģimene ir nokomplektēta, Viss pateicoties Ilekhojie. Sazinieties ar viņu, lai atjaunotu savu laulību. Whatsapp/Zvaniet +2348147400259 vai e-pastu: gethelp05@gmail.com

    AtbildētDzēst
  39. Sveiki visi!
    Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (christywalton355@gmail.com) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

    Vārds:
    Nepieciešamā summa:
    Ilgums:
    valsts:
    Aizdevuma mērķis:
    Mēneša ienākumi:
    Telefona numurs:
    Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: christywalton355@gmail.com
    Ar cieņu jums visiem.

    AtbildētDzēst
  40. Labrīt, mani sauc Ahmads Asnuls Brunejs un es dzīvoju latvijā. Vēlos runāt par Dieva labestību manā dzīvē pēc tik daudzu mēnešu mēģinājuma saņemt aizdevumu internetā, un es tiku izkrāpts, tāpēc es biju izmisumā iegūt aizdevums no likumīga aizdevēja tiešsaistē, tad es redzēju komentāru no drauga, vārdā Valters Čads, un viņš runāja par šo likumīgo aizdevuma kompāniju, kurā viņš saņēma aizdevumu ātri un viegli bez jebkāda stresa, tāpēc viņš mani iepazīstināja ar dāmu, vārdā kundze. Julian Hoffman, kurš kontrolē uzņēmumu ar nosaukumu Loan Credit Institutions, tāpēc es pieteicos aizdevuma summai 75 000,00 dolāru apmērā ar zemu procentu likmi 2%, tāpēc aizdevums tika apstiprināts un iemaksāts arī manā bankas kontā. tas bija veids, kā es varēju saņemt aizdevumu, lai uzturētu savu salauzto biznesu, kā arī apmaksātu rēķinus, tāpēc iesaku ikvienam, kurš vēlas ātri un viegli saņemt aizdevumu, sazināties ar viņu Aizdevuma uzņēmumam pa e-pastu: ( loancreditinstitutions00@gmail.com ) / vai Whatsapp: +393512114999, lai saņemtu jebkāda veida aizdevumu, kas jums nepieciešams, paldies, ka izlasījāt manas dzīves lieliskāko atsauksmi.

    AtbildētDzēst
  41. Mani sauc Tifānija Leisija, un es ļoti priecājos, ka šajā emuārā ievietoju informāciju par to, kā lieliska burvestība man palīdzēja atgūt manas dzīves mīlestību. Es zinu, ka ir daudz tādu sieviešu kā es, kuras ir darījušas tik daudz, lai atgūtu savu vīru. Es esmu šeit, lai pateiktu jums, lai nemeklējiet tālāk, jo atbilde ir tieši šeit. Es patiesi ticu, ka, ja būtu līdz pieciem burvestības ritenīšiem, piemēram, DR IBINOBA, šī pasaule būtu labāka vieta. Esmu redzējis cilvēkus sūdzamies par to, kā viltotas burvestības kastas solīja viņiem palīdzēt, bet nevarēja, bet ar DR IBINOBA es jums saku, ka jūsu problēma ir. jau atrisināts. Mans vīrs un es bijām šķirti 3 GADU, un es nevarēju izturēt bez viņa, esmu izmēģinājis visu, lai viņu atgūtu, bet nekas nedarbojās, līdz es redzēju daudzas liecības par burvestību DR IBINOBA un par viņa darbu ir. Es nekavējoties sazinājos ar viņu un sekoju viņa prasītajam solim, un nākamajās 72 stundās man piezvanīja mans bijušais mīļākais un ļoti vēlējās, lai es piedodu, un viņš nevēlējās neko vairāk, kā uz visiem laikiem turēt mani savās rokās. Es izjutu tik daudz prieka un laimes, ka atradu DR IBINOBU. Es ceru, ka jūs visi šeit atradīsit šo manu liecību un atgūsit savu vīru tikai 72 stundu laikā. DR IBINOBA kontaktpersona ir vietnē whatsapp +2348085240869 tu esi nākamais, kurš dalīsies ar savu liecību ikvienam

    AtbildētDzēst
  42. Šobrīd es vēlos, lai Dievs turpinātu svētīt Dr Ibinobu par viņa labajiem darbiem to cilvēku dzīvē, kuriem ir salauztas sirds. Mani sauc Maikls Debruins, un es esmu no Vācijas, ir pagājis kāds laiciņš, kopš manas mīļotās attieksmes mainījās no tāda gādīga tipa, kāda viņa man ir bijusi, bet vēlāk izrādījās, ka viņa nemaz nav gādīga. Bet pēc neilga laika es vēlāk atklāju, ka manam mīļotajam ir romāns ar kādu citu, un pēc tam man teica, ka pēc visa, ko mēs piedzīvojām, es viņai neesmu vajadzīga. Kādu dienu draugs man pastāstīja par burvestību, ka ar burvestību Es atgūšu savu sievieti, es paņēmu viņa mobilā tālruņa numuru, pēc tam piezvanīju viņam un arī whatsApp viņam, uz ko viņš man atbildēja, un es ziedoju dažus upurus burvestības vadītājam, un viņš man nopirka preces, ko izmantoja upurēšanai un vēlāk man piezvanīja. ka pirms 48 stundām mana mīlestība atgriezīsies pie manis un tagad mēs esam viens otrā iemīlējušies vairāk nekā jebkad agrāk. jūs varat sazināties ar viņu vietnē WhatsApp +2348085240869, E-pasts: dromionoba12@gmail.com.. Mans mīļākais atgriezās un izšķīrās ar otru puisi, ar kuru viņai bija attiecības... Paldies Dr Ibinoba

    AtbildētDzēst
  43. STEIDZAMS UN EFEKTĪVS MĪLESTĪBAS RAKSTU RAKSTS, LAI PALĪDZĒTU ĻOTI ĀTRI ATGŪT BIJUŠO MĪLĒTĀJU WHATSAPP: +2347054019402
    Es vēlos pateikt paldies DR WALE par labo lietu, ko viņš ir izdarījis manā labā, lai gan neesmu pārliecināts, vai šis ir labākais forums, lai parādītu manu prieku un laimi par to, ko viņš ir izdarījis manā labā, bet es nevaru noslēpt laimi un mans prieks, tāpēc man ir jādalās tajā ar cilvēkiem, mana laulība izjuka pirms aptuveni gadiem, un es centos visu, kas bija manos spēkos, bet bez rezultātiem. Es redzēju ziņu un atsauksmi par labajām lietām, ko DR WALE ir darījis, tāpēc nolēmu to izmēģināt. lai gan viņš vienmēr ir aizņemts vīrietis, bet kad viņš atbildēja uz manu WhatsApp, viņš man deva nedēļas, lai mana laulība tiktu atjaunota, tāpat kā viņš teica, ka mana laulība ir atjaunota kopš tā laika es esmu laimīgs un dzīvoju laimīgi, esmu tik pateicīgs DR WALE . jūs vienmēr varat WhatsApp/Viber: +2347054019402 VAI E-pasts: drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  44. Mani sauc Nadija Drozdova. Pēc četru gadu attiecībām ar savu vīrieti viņš ar mani izšķīrās. Es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgi. Es tik ļoti gribēju viņu atpakaļ mīlestības dēļ, kas man ir pret viņu, un es viņam lūdzu visu, es solīju, bet viņš atteicās. Es sazinājos ar burvestību DR ISIKOLO, kas varētu man palīdzēt burvestību, lai viņu atgrieztu, bet es esmu tāds tips, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles kā to izmēģināt, es nosūtīju burvestību, un viņš man teica, ka tas ir nav problēmu, ka viss būs kārtībā pirms divām dienām un ka mans bijušais atgriezīsies pie manis pirms trim dienām. viņš izteica burvestību un pārsteidzošā kārtā trešajā dienā tas bija ap pulksten 16.00. Mans bijušais man piezvanīja, un mēs atrisinājām domstarpības, un tagad esam laimīgi kopā. Ikvienam var būt nepieciešama pareizrakstības vadītāja palīdzība, viņa e-pasts: isikolosolutionhome@gmail.com vai viņa WhatsApp/Viber pa tālruni: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  45. PALDIES DR ISIKOLO (https://isikolotemple.com), kas NĀC MANĀ GLĀBJĀ MANĀS Ļaunākajās mirkļos.
    Mans vīrs un es pēdējos 6 mēnešus esam cīnījušies ar laulības problēmām, un es maz nezināju, ka mūsu jebkad radušos problēmu pamatā ir ģimene. Problēmas saasinājās, un viņš galu galā pārcēlās no mājas. Es biju viena ar savu meitu un dzīve bija nožēlojama bez viņa man blakus. Es darīju visu iespējamo, lai izbeigtu problēmas, bet bez rezultātiem. Tāpēc man bija jāmeklē palīdzība, kā rezultātā es sazinājos ar DR ISIKOLO. Tāpat kā es vienmēr esmu vēlējies, viņš dzirdēja manu saucienu un nāca man palīgā. Viņš atrisināja problēmas, kas mums bija, un mēs ar vīru atgriezāmies kopā, un mani joprojām pārsteidz, kad 2 dienu laikā saņemu rezultātu, kā viņš solīja. Ja jums ir problēmas ar savu partneri, sazinieties ar viņu tūlīt, un viņš arī jūs nepievils, jo ir uzticams un uzticams. Jūs varat izlasīt atsauksmes un sazināties ar viņu viņa vietnē vai e-pastu viņam: isikolosolutionhome@gmail.com vai īsziņu, izmantojot WhatsApp: +2348133261196

    AtbildētDzēst
  46. Mans vīrs atstāja mani un manu dēlu un nekad neatgriezās, kamēr neiejaucās DR ISIKOLO. Mans stāsts neatšķiras no citiem, kuri veltījuši laiku, lai dalītos ar informāciju par viņu pasaulei. Man ar vīru bija laulības problēmas, kuru dēļ viņš mani pameta un devās uz citu pilsētu. Kādā brīdī es biju nomākts un saņēmu palīdzību no nekurienes, līdz sazinājos ar Dr Isikolo, kurš man palīdzēja. Viņš atjaunoja mīlestību un saikni starp mani un manu partneri, un es viņu atguvu pēc 2 dienām, kā viņš solīja. Tāpat kā visi citi, kas runā par viņu, es esmu šeit, lai pastāstītu par viņu labu un pateiktos viņam par to, ka viņš atkal ienesa manā dzīvē prieku. Viņš neizdosies, ja mēģināsi viņam palīdzēt arī tev. Vienkārši rakstiet viņam, izmantojot WhatsApp: +2348133261196 vai e-pastu, izmantojot: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  47. Sveiki, dāmas un maigie vīrieši, mani sauc Treisija. Es vēlos pateikties lieliskajam Dr Okpam par to, ka viņš ar savu spēcīgo burvestību atgrieza man savu mīļāko. Esmu ļoti priecīgs, ka pēc tam, kad viņš mani pameta uz 3 gadiem, atkal pie manis atgriezos mans mīļākais. Tagad esmu ļoti priecīgs, un es ieteiktu lielisko dr okpa ikvienam, kam nepieciešama palīdzība, un viņa e-pasts ir okpatempleofsolution@gmail.com vai zvaniet +27653527813

    vietne: https://okpatempleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

    AtbildētDzēst
  48. Esmu ļoti pārsteigts par DR ISIKOLO darbiem. Tas patiešām notiek ar mani. Man ir mans bijušais vīrs. Mani sauc Ivana Klimešova, un es šodien esmu ļoti priecīga, ka varu rakstīt par savu palīgu, kurš lūdza par mani par manām attiecībām. Dievs patiešām izmantoja šo cilvēku, lai palīdzētu manā situācijā. Pirms pieciem mēnešiem man un manam vīram bija milzīgs strīds, kas noveda pie mūsu šķiršanās. Tā bija elle man un manam dēlam, ka mums bija jāpārvācas uz citu pilsētu. Es kļuvu par vientuļo vecāku. Es satiku Dr Isikolo tikai apmēram pirms mēneša, kad es viņam pastāstīju par savu situāciju, un viņš teica, lai es par to neuztraucos. Divu dienu laikā pie manis atgriezās mans bijušais vīrs. Tas notika otrdienas rītā, kad saņēmu zvanu no mājām (maniem vecākiem), ka viņš mani meklē. Es pieņēmu viņu nākt pie manis un atvainojos man, nometoties ceļos mūsu dēla priekšā. Es uzreiz sapratu, ka šis vīrietis man ir palīdzējis. Esmu ļoti laimīga sieviete ar visu, kas noticis manā dzīvē. Ja vēlaties sazināties ar burvestību, viņa e-pasts ir: isikolosolutionhome@gmail.com, kā arī varat viņam nosūtīt Whatsapp pa tālruni +2348133261196.

    AtbildētDzēst
  49. Dobrý den ,

    Jsem velmi nadšený poté, co jsem dostal svou osobní půjčku na nákup nového auta od společnosti Mobil Funding Inc poté, co jsem byl dvakrát podveden falešnými věřiteli, díky všemohoucímu Bohu jsem byl představen společnosti Mobil Funding Inc kolegou, který také získal půjčku na expanzi svého podnikání a k mému největšímu překvapení mi dnes byla poskytnuta půjčka 25 000,00 €.

    Vyzývám vás všechny, kteří potřebují půjčku, abyste laskavě kontaktovali Mobil Funding prostřednictvím e-mailu se žádostí o půjčku: mobilfunding1999@gmail.com

    pozdravy

    AtbildētDzēst
  50. Es apprecējos ar savu skolas draugu, mums abiem ir divi kopīgi bērni. mēs dzīvojām labi tikai tad, kad viņa pamāte ieradās pie mums ciemos. pēc nedēļas, kad viņa aizgāja, mans vīrs sāka izturēties pret mani smieklīgi. Es biju šokēts un pārsteigts, jo es nekad nezināju, ko es izdarīju nepareizi. viņš man teica, ka pārtrauks mūsu laulību un ņems līdzi arī bērnus. jo es zināju, ka mans vīrs nav tāds vīrietis ar sliktu sirdi, man vienkārši vajadzēja laikus meklēt risinājumu. tā es saskāros, DR VELS redzēja daudz labu liecību par viņu. tāpēc es sazinājos ar viņu un izstāstīju visu, kas ar mani notiek. DR VELS man teica, ka viņš sagatavos man burvestību, un viņš lūdza man paņemt dažas preces, par kurām es samaksāju. pēc tam, kad viņš mani apburja, viņš izrādījās, ka aiz visa, kas notiek mūsu laulībā, stāv mans vīrs pamāte. viņa izdarīja burvestību pārāk atdalīja es un manu vīru, manam vīram pamātei tagad ir kauns. viss, pateicoties DR WALE, kurš ieradās īstajā laikā, lai palīdzētu man izkļūt no šīs nekārtības. DR VELS ir gudrs cilvēks. arī jūs varat sazināties ar viņu, un viņš atgriezīs jūsu laimi. WhatsApp/Viber +2347054019402 VAI drwalespellhome@gmail.com

    AtbildētDzēst
  51. Es vēlētos jūs visus ieteikt uzticamam un patiesam privātā aizdevuma aizdevējam, kurš apstiprināja manu aizdevumu tikai dažu stundu laikā pēc tik daudziem neveiksmīgiem mēģinājumiem saņemt aizdevumu, es biju pārsteigts un priecīgs, ka privātais aizdevējs mani izglāba un piedāvāja aizdevums ar 2% procentu likmi, sazinieties ar viņu tagad, ja jums ir nepieciešams steidzams aizdevums E-pasts: christywalton355@gmail.com

    AtbildētDzēst