piektdiena, 2017. gada 17. marts

Marta eņģelis ir ATMODA

Ļaujiet, lai saule izgaismo tās Jūsu daļas, kas vēl ir dusošas, notirpušas vai aizmirstas. Iztīriet miegu no savām acīm un atverieties jaunai dienai!
Kad kāds atmostas un atklāj patieso lietu stāvokli, tad pieredzes plūsmu vairs nav iespējams pārtraukt. Tas nav stāsts par to, ka būtu parādījies kas līdz šim nebijis. Tas drīzāk ir stāsts par to, kas vienmēr ir bijis un pat ir bijis pazīstams, tikai uz laiku piemirsts. 

Lielu daļu no mūsu identitātes ir veidojuši mūsu vecāki, skolotāji, draugi un tas, kā mēs esam vēlējušies, lai mūs redz citi. Mēs esam to uztvēruši par mūsu atskaites punktu, kas mēs esam; to personu, kuru mēs uzskatām par sevi- aizņemtu ar saviem mērķiem, bailēm, sapņiem un jautājumiem. 
Zem šīs ārējās persona ir dziļa un bezrūpīga autentiskā PATĪBA, bet tās klātbūtne parasti ir aizplīvurota ar salīdzinoši mazākā "ES" vajadzību un vēlmju radīto troksni. Šis sajukums starp mazāko es un lielāko es ir pamata ilūzija par cilvēka esību, un šīs ilūzijas pārtraukšana ir tas, ko sauc par atmodu.

Pirms mēs atpazīstam lielāku realitāti, kas ir daudz plašāka un multidimensionālāka, ir lieliski, pirmkārt, apgūt prasmi rīkoties ar savu paša enerģiju un būt atbildīgam par savu domu un emociju radītiem rezultātiem. Jo, tiklīdz mēs esam atmodušies, tās automātiski un nekavējoties tiek pārvērstas rīcībā.
Lai mēs varētu veiksmīgi radīt jaunu pasaules paradigmu šī brīža planetārā haosā, mums ikdienas dzīvē ir jāatklāj pieejas, kas ir daudz vairāk gaisma piepildītas un visaptverošas. Ar dziļu klausīšanos un rīkošanos saskaņā ar mūsu intuīciju, mēs varam labot un precizēt mūsu saskanotību ar mūsu autentiskā es instinktīvajiem impulsiem 
Pieaiciniet savu Dievišķo klātbūtni ar nodomu atļaut snaudošajām atmiņām dziļi mūsos izšķīst un dziedināt galvenos ierobežojumus mūsu atmodas ceļā. Lūdziet pēc enerģētiskas atvēršanās, lai atcerētos jūsu patiesu SEVI- ar tādu pārliecību, ka jūs neaizmirsīsiet to nekad atkal. 
Invoke your Divine presence with the intention to allow dormant memories deep within to stir and heal key obstacles to your wakefulness. Ask for an energetic opening to remember your true Self - with such certainty that you will never forget again.
Lai Atmodas eņģeļa starojums piepilda visu jūsu mēnesi. Atcerieties savas saknes un sasveicinieties ar jauno ausmu. 
Siltumā,
Ketija
P.S. Ja esat strādājuši ar Ticības eņģeli februārī, atvēliet laiku tam, lai atlaistu to ar pateicību, pirms pieaiciniet savā dzīvē Atmodas eņģeli Martā. 
©1981-2017 InnerLinks Angel® kārtis ir  InnerLinks reģistrēta preču zīme.
Vairāk informācijas šajā vietnē: www.innerlinks.com



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru