otrdiena, 2017. gada 4. aprīlis

Aprīļa eņģelis- Prasme atšķirt.

Esiet modri, lai saskatītu skaidras atšķirības un veiktu viedas izvēles.  Virzieties uz priekšu ar pārliecību savā iekšējā kompasā. 

Prasme atšķirt ir spēja atpazīt dvēseles impulsu mūsu dzīvēs. Tā ceļ intuitīvu gatavību rīkoties ar tā spēka apzināšanos, kas slēpjas pašreizējā momentā. Prasme atšķirt prasa, lai mēs regulāri veiktu personīgo mūsu vērtību, ticību, pagātnes rīcību, tagadnes cerību un nākotnes sapņu inventarizāciju.


Mēs dzīvojam savas dzīves pamatojoties uz to, ko kam mēs ticam. Mūsu darbības seko mūsu ticībai. Mūsu apziņa tiek atspoguļota atpakaļ mūsos. Mēs atrodam to, kam mēs ticam. Tādējādi, jautājums ir "no kurienes rodas mūsu ticības?' Es minu, ka lielākā daļa atbilžu skanētu "no tā, ko citi mums ir sacījuši". Tikai dažas no mūsu domām ir oriģinālas, kas ietver mūsu vērtības. Mēs kā individualitātes. esam definēti ar to pieņēmumu palīdzību, kuri ir formējušies vairāku paaudžu laikā.

Bet, ja nu mēs esam vairāk kā tas? Kas tad, ja mēs esam spēcīgas būtnes, kuras mostas no ilgas nakts sapņiem? Kas tad, ja mēs esam tas lūzuma punkts apgaismībā, stāvot uz mūsu dziļāko zināšanu par mūsu būtības atklāšanas sliekšņa un, līdz ar to, spēju ienest to pasaules mierā? Kā būtu sajust mūsu vienotību ar visu un izvēlēties mūsu darbības, pamatojoties uz šo, kā uz realitāti? Kā Tu šodien mainītos? Kā šī izpratne ietekmētu Tavas darbības?

Mūsu kolektīvais izaicinājums un iespēja ir padoties ilūzijai, kura tur mūs pieņēmumu un ierobežojumu kūniņā.  Un, gluži kā kāpuriem, izgaist mūsu iedomātajos "es" un definēt pasauli no jauna, saredzot nākotni, kas saka tauriņam: " Esi laipni aicināts!"

Mēs ceram, ka Eņģelis- Prasme atšķirt, izgaismos šomēnes jūsu dzīvi. Lai jūsu sirds un prāts saskata un pieņem jūsu dvēseles esību. 

Siltumā,
 Ketija.

P.S. Ja esat strādājuši ar Atmodas eņģeli Martā, atvēliet laiku tam, lai atlaistu to ar pateicību, pirms uzaicināt Prasmes atšķirt eņģeli mūsu dzīvēs aprīlī.  
 ©1981-2017 InnerLinks Angel® Cards (Eņģeļu kārtis) ir InnerLinks reģistrēta tirdzniecības zīmē. Vairāk par šo skatīt www.innerlinks.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru