ceturtdiena, 2019. gada 14. februāris

Februāra eņģelis - Gaisma




Ļaujiet, lai jūsu garīgā daba izgaismo un uzspodrina katru dienu. Pievērsiet uzmanību! Pulējot vien detaļas pārējie lauki var palikt pelēki un stagnējoši.



Mēs dzīvojam lielu Transformāciju laikā. Gaismas ieplūšana palielina nepieciešamību pēc mūsu garīgās imunitātes stiprināšanas un var kļūt par pozitīvu pārmaiņu spēku, kas palīdz dziedināt visu planetāro ķermeni. Mūs ikvienu aicina spert soli uz priekšu nozīmīgākā paša atbildības laukā un piepildīt iepriekš eksistējošos enerģētiskos laukus ar mūsu garīgo gaismu tā, lai tas radītu jaunus veidojumus. 

Gaisma nav tumsas neesamība: tā ir plūstoša un dinamiska dzīves esence. Būt par gaismas darbinieku ir uzdevums uzticamajiem, ne komfortabls hobijs. Šis ir laiks atbrīvot sevi no daudzām ilūzijām, kuras esam veidojuši par sevi un pasauli kopumā. 

Jo vairāk jūs atgriezīsiet mājās savas kaut kāda iemesla dēļ aizklīdušās daļas, atradīsiet veidu, kā tās pieņemt savā sirdī, jo vibrējošāks taps jūsu gaismas ķermenis. Domas, kuras aizņem jūsu prātu šajā mirklī, veido jūsu nākotni. Tas attiecas uz katru mirkli un visiem momentiem, kuri seko. 

Lūk, divi ieteikumi, kā stiprināt savu gaismu šomēnes. Neviens no tiem nav īsti viegls un abi prasa pašpilnveidi un gatavību mācīties. 

Pirmkārt, nebaumojiet. Stāsta stāstīšanas laikā tas samazina gaismu jūsos un citos.  Ir laiks piedzīvot jūsu personisko spēku un apzināšanos bez citu pazemošanas, bet apzinoties katra unikālo ieguldījumu. Tātad, izvēle ir starp noniecināšanu vai izcelšanu ar iekšēju un ārēju vārdu palīdzību. 

Otrkārt, sekojiet līdzi savu emocionālo trigeru rašanās iemesliem. Jūs varat to darīt neizpaužot jūtas tiklīdz tās uzrodas, bet gan tās paturot sevī un izpētot to dziļāko dinamiku. Tas nav tas pats, kas apspiest emocijas. Tam varētu būt nepieciešams kāds treniņa laiks, lai rastos skaidrība par atšķirību. Izpaužot jūtas, tās izlādējas, un līdz ar to, arī zūd jūsu izpratne, kas aptur esošā trigera transformāciju. Šī praktizēšana ļauj nobriest mums iekšēji, neļaujot mums pazust vai sapīties atkārtojošās ciešanās. 

Gaismas eņģelis nes mums iespēju šomēnes pacelties pa līmeni augšup, paaugstināt savu frekvenci, un apgūt jaunu veidu, kā izpausties pasaulē. Sniedziet savam ego jaunas instrukcijas, ieklausieties savā dvēselē un ļaujiet gaismai mirdzēt. 




Siltumā,


Ketija Tailere



P.S. Ja jūs strādājāt ar Gatavības darīt eņģeli janvārī, tad atvēliet nedaudz laika, lai to atlaistu un tikai tad uzaiciniet savā februāra dzīvē Gaismes eņģeli. 

©1981-2019 InnerLinks Angel® Cards ir InnerLinks reģistrēta tirgus zīme. Vairāk informācijas:www.innerlinks.com

Lai iepazītu Transformācijas spēli meistardarbnīcās Findhornā, sekojiet saitēm: 
un
https://www.findhorn.org/prog…/game-of-transformation-4-day/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru