sestdiena, 2016. gada 26. marts

Planetārā spēle Findhornā /2.-8.jūlijs, 2016/

Šajā gadā ir Transformācijas Spēles 40 gadadiena un šīm notikumam par godu notiek Findhornas Fonda īpašais pasākums PLANETĀRĀ SPĒLE ar Džoju Dreiku, Ketiju Taileri, Mēriju Inglis, Džudiju Makalisteri un InnerLinks Group.

Planetārā Spēle (The Planetary Game) ir liela izmēra Transformācijas Spēles versija. Spēle, kas ir dzimusi 40 gadus atpakaļ kā veids, kas ataino mūsu pieeju dzīvei, ir viens no visradošākajiem impulsiem, kurš izplatījies no Findhornas komūnas pasaulē. Mūsdienās spēlētaji un trenēti fasilitatori iesaistās dažādās šīs spēles versijās vairāk kā 40 pasaules valstīs, bet populārākā Transformācijas spēles versija- kastes versija ir pieejama iegādei 9 valodās. 
Planetārajā Spēlē vienlaicīgi darbojas 120 spēlētāji 5 spēles laukos. Darbība, kā ierasts, fokusēti notiek uz Dzīves ceļa, kurš šajā gadījumā ir izvietots uz grīdas, un tas tiek uztverts, kā sakrāla teāra paveids, kurš:
  • nodrošina aizraujošu, multidimensionālu iespēju radošai kopā strādāšanai, lai gūtu atklāsmes, dziedināšanu un virzienus gan kopīgo, gan personīgo nodomu kontekstā. 
  • paplašina gan personīgo, gan kolektīvo jautājumu izpratni, aptverot mūsu sapņus un cerības par pozitīvo nākotni, izgaismojot spēkus un resursus, kā arī norādot jaunus virzienus. 
  • attaino šī brīža ierobežojošos paradumus un to pamatā esošo cēloņu dinamiku, sniedzot mums iespēju tos pārveidot. 
  • ļauj mums godāt savus individuālos ceļus un savienoties ar tiem. Godāt to ieguldījumu, kuru sniedzam lielākajā veselumā, tai pat laikā apvienojot to ar kolektīviem jautajumiem un mūsdienu pasaules izaicinājumiem. 
Katrs dalībnieks izvēlēsies vienu no Spēles Laukiem, kurā spēlēt, noformulēs sev nozīmīgu personīgo nodomu un izvēlēsies lomu, ko spēlēt. Katrs Spēles Lauks ataino iesaistes atslēgas lauku. Tā, kā mēs visi tajā visā esam iesaistīti, kopā mēs iedziļināsimies katrā no tiem un mācīsimies no to savstarpējās saspēles.  
Īpašos tērpos tērptie dalībnieki, kas ataino Spēles Laukus izmantos kauliņu, brīvo gribu vai intuīciju, lai pārvietoties pa dzīves ceļu uz grīdas. Dažādie lauciņi radīs iespēju sadarbībai, izaugsmei, izrāvieniem, kopīgo spēku un izaicinājumu atpazīšanai, mācīties vienam no otra darba. 

Lai arī šajā spēlē, kā ierasts, notiek personīgā izaugsme, atklāsmes un dziedināšana, Planetārā Spēle tiek spēlēta daudz plašakā līmenī, kā tikai personīgais. Tās efektivitāte padziļina mūsu spēju atpazīt sevi vienam otrā, saredzēt pasauli sevī un sevi pasaulē un reaģēt adekvāti. Tā pieprasa mums uzņemties atbildību un kļūt par labklājības veidošanas kustības dalībniekiem daudz plašākā līmenī, kā tikai katra mūsu personīgā labklājība. 

Nāciet un pievienojieties mums šajā speciālajā pasākumā, jo mēs sniedzam kolektīvo viedumu gan personīgu, gan globālu jautājumu risināšanā, atklājam mūsu savstarpējo vienotību un iesaistāmies, lai radītu pozitīvus ceļus un tagadni šajos neparastajos un aizraujošajos laikos. 
Vairākpakāpju cena (klikot šeit, lai iegūtu vairāk informācijas): £1210 / £955 / £795 iekļauj visu programmas saturu,  nakšņošanu (7 naktis), pilnu pansiju un atspirdzinājumus. 
Lūgums ņemt vērā:
Mēs piedāvājam speciālu cenu £745  akreditētiem Transformācija spēles fasilitatoriem.  Klikojiet šeit , ja esat akreditēts Transformācijas spēles fasilitators un vēlaties izmantot šo iespēju piedalīties. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru