pirmdiena, 2016. gada 4. aprīlis

Aprīļa eņģelis- SPĒLE!


Maksimāli izbaudiet katru Jūsu dzīvīguma brīdi. Piedzīvojiet baudpilnu klātbūtni katrā savā nodarbē un izbaudiet pilnībā to, ko darāt.
Priecājieties!

Spēle ir mūsu radošuma avots un iedvesmo mūs pašos bezrūpīgākajos esības brīžos. Tā palīdz mums sadzīvot ar absurdo, paradoksiem un mīklām. Tā baro mūsu iekšējā bērna prieku un izbrīnu. Tā palīdz mums sazemēt mūsu dzīves jēgas meklējumus. 
Pasaulē un mūsos pašos šobrīd notiek visa kā tik daudz, un mūsu stressa līmenim ir tendence kāpt un nostiprināties tagad jau jaunā "normālā" līmenī, radot slēptu baudas deficīta sindroma epidēmiju (BDS). Spēle- tā ir stressa pretinde. Tā var pilnībā aizraut Jūsu uzmanību un izsaukt veselu sajūtu gūzmu, kas būtiski iespaido Jūsu laimīgumu. 
Spēle mūs ierauj iztēlotā pasaulē, atbalstot un bagātinot mūs savas personīgās dzīves pilnīgākā izbaudīšanā. Tā ir kā neatņemama sastāvdaļa procesos, kuros rodas  apgaismības un kur sasniegumi notiek viegli. Spēle burtiskā nozīmē sniedz mums atelpu, ļaujot atjaunot vitalitāti pašā dziļākajā- sirds līmenī. 
Šajā mēnesī atklājiet sev izklaidējošu nodarbi, kas pilnībā koncentrē Jūsu uzmanību punktā, kurā laiks šķiet apstājies un iekšējā balss- (tā, kura parasti komentē visu, ko darāt, darījāt un plānojat darīt)- apklust. Izsmejieties no sirds par jokiem, situācijām...un par sevi. 

Vēlot Jums rotaļīgus un priecīgus brīžus visa aprīļa laikā....
un transformētu BDS vienkāršā B :):)...
Siltumā,
Ketja Tailere (Transformācijas spēles radītāja)
©1981-2016 InnerLinks Angel® Cards ir InnerLinks piederoša reģistrēta preču zīme.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru