ceturtdiena, 2018. gada 4. oktobris

Oktobra eņģelis- Skaidrība.

Attīriet savu uztveri, atbrīvojiet to no apjukuma.

Fokusējieties uz nodomu un tiešu izpausmi.  Saredziet pasauli tādu, kāda tā ir, bez savām projekcijām, spriedumiem un pieņēmumiem.


Skaidrība- tas ir process, tas nav vienreizējs notikums un, reiz sasniegts, atzīmējams drīzāk kā progress, nevis ierašanās gala mērķī. Patiesības mīlestība atbrīvo piesaistes, kas mēdz mūs novest pie kļūdainām koncepcijām un viltus secinājumiem, un tā padara par iespējamu saskaņošanos ar savu esību. Laikā, kamēr mēs mācamies saskaņoties ar savu patieso dabu, mēs saņemam informāciju savā apziņā par pareizām attieksmēm, virzieniem un rīcībām- brīvām no pieņēmumiem un spriedumiem.  

Tad, ko mēs darām tādu, lai iedrošinātu parādīties skaidrībai? Mēs iesaistāmies dinamiskā sevis izpētē; jautājot, kas ir mūsu būtības avots? Kāpēc es rīkojos šādi vai citādi? Kas man ir nepieciešams, lai dziedinātos? Caur sevis izpēti, mēs uzaicinām savu iekšējo būtību atvērt savu bagātību, noslēpumus un atklāt savas iespējas.

Pasaule, tāda, kādu mēs to uztveram ir veidota no domām, tēliem, emocijām un iespaidiem. Tie ir svarīgi tikai kā orientēšanās punkti, ne kā pārliecinoši realitātes pierādījumi. Mums ir jābūt gataviem ļaut mūsu sapņiem, mūsu pašreizējiem paštēliem un mūsu identitātēm pilnībā mainīties gan veidā, gan saturā.

Attīriet apjukumu un aizspriedumus, kas sedz jūsu dziļāko un vislolotāko iekšējās sajūtās un esiet pilnībā jūs paši.

Lai Skaidrības eņģelis reanimē jūsu iekšējo būtību un atnes jaunu un svaigu skatījuma veidu pašiem uz sevi un pasauli visa šī mēneša laikā.

Siltumā,
Ketija Tailere

p.s. Ja strādājāt ar Spēles eņģeli septembrī, atvēliet mirkli laika, lai atlaistu šo eņģeli ar pateicību, pirms uzaiciniet savā dzīvē Skaidrības eņģeli oktobra mēnesī.
 ©1981-2018 InnerLinks Angel® Cards ir reģistrēta  InnerLinks preču zīme. Vairāk skatīt: www.innerlinks.com



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru