ceturtdiena, 2018. gada 1. novembris

Novembra eņģelis ir Pārpilnība

Kultivējiet sevī cēlsirdību un rīkojieties ar domu, ka visa ir gana, gan jums, gan arī visiem jums apkārt. Atdodiet brīvi un dāsni. 

Vienas no lielākajām cilvēciskajām bailēm ir bailes pazaudēt. Šīs bailes var skart daudz un dažādas jomas: darbu, partneri, imidžu, jaunību, dzīves stilu (jo īpaši tas skar naudu), un, galu galā, -ķermeņa nāvi. Tomēr bailes var būt arī veselīgas un kalpot mums, jo tās pievērš mūsu uzmanību pateicībai un atgādina mums par nepieciešamību rūpēties par to, kas mums dots. 

Kad mēs turamies pie tā, kas mūs baida, mūsu sirds sāk sisties straujāk un tas izsit mūs no Visuma līdzsvara, liekot mums dzīvot "baiļu pilsētā". Vēlmju enerģija: lai viss notiktu tieši tādā veidā, lai apstākļi izmainītos, lai jūtas attiecībā pret kādu izmainītos- ir neefektīvs veids, jo gribēt mēs varam tikai to, ko mēs zinām, vai to, kā, mūsuprāt, visam būtu jānotiek. 

Pati pārpilnības būtība ir pamatota dinamiskā atvērtībā un izbrīnā, kas saskaņo mūsu vēlmes ar Esības optimizējošo spēku. 

Ja mēs nepieņemam to, kas mums ir, tas noved pie pateicības trūkuma. Kad mēs turamies pie noteiktas paš-identifikācijas un lēmuma noteiktas paredzamības, mēs barojam noteiktu sevis tēlu, gan arī ierastās uzvedības izpausmes. Visa tā rezultātā, mēs nevaram piedzīvot pārsteigumu vai pārpilnību. Labākā gadījumā, mēs varam sajust vienveidību. 
Pārsteigums rodas tad, kad mēs atklājam kaut ko jaunu, svaigu, mistisku un pilnībā atlaižam visu, ko mēs zinām konkrētajā mirklī. 

Šī pieredze saviļņo, ļauj sajusties bagātam un brīvam; iekšēji pagriežot mūs pretī piepildītības sajūtai. Tas sniedz mums grandiozu, daudz plašāku realitātes redzējumu un noņem ierobežojumus, ļaujot un mudinot cēlsirdīgi dalīties jebkur un ar ikvienu. 

Mēs ceram, ka Eņģeļi turpinās iedvesmot jūsu dzīvi un izvedīs jūs laukā no "baiļu pilsētas". Ļaujiet sev piepildīties ar pārsteiguma un pārpilnības sajūtu un brīvi dalieties ar to. 

Siltumā,
Ketija. 

P.S. Ja jūs strādājāt ar  Skaidrības eņģeli oktobrī, atvēliet nedaudz minūtes tam, lai atlaistu to ar pateicību, pirms uzaicināt Pārpilnības eņgeli savā dzīvē novembrī.  


©1981-2018 InnerLinks Angel® Cards ir reģistrēta InnerLinks preču zīme. Vairāk skatīt šeit>>

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru