otrdiena, 2018. gada 4. decembris

Decembra eņģelis ir Atbalsts

Esiet klātbūtnē un ļaujiet tajā ienākt arī citiem. Paplašiniet sava ņemšanas un došanas kanāla robežas. Sasniedziet iedvesmu un esiet daudzpusīgi un aktuāli savā attapība.

Atbalsts bieži vien ir ļoti subjektīvs un var būt mulsinošs. Kā jūs piedāvājat atbalstu, kam jūs sniedzat savu enerģiju, kas ir visaugstākais un kā jūs zināt, kas ir vislabākais jums un citiem?

Patiesā atbalstā ir savīti divi atšķirīgi aspekti; mīlestība caur maiguma izpausmi un patiesība caur realitātes izpausmi. Kad mēs mīlam bez patiesības, mēs attiecamies pret citiem,  savas virsējās čaulas vadīti, bieži tikai tāpēc, lai nešūpotu laivu. Savukārt no otras puses, kad mēs attiecamies pret citiem  vadoties tikai no patiesības, tas noved pie distancēšanās, kas sabojāta ar nosodījumu un ierobežojumiem.

Savijot maigumu un realitāti kopā, mēs iegūstam savā dzīvē līdzsvaru ar citiem. Dažreiz atbalsts aicina mīlēt kādu tādā veida, kas sniedz citiem to, ko, viņi jūt kā nepieciešamu... empātiju, palīdzību, jūtas vai pieņemšanu Dažreiz atbalsts ir jāsniedz tam, kas viņi ir iekšienē kā dvēseles un var izpausties kā konfrontējoša neapzināta uzvedība, norādot, ko jūs patiesībā jūtat, vai pieprasot atbildību par vārdiem vai darbiem. 

Ne vienmēr ir viegli atšķirt šos divus atbalsta virzienus un panākt dziedināšanu. Galu galā mūsu spēja izpaust maigumu un realitāti un būt pilnība pašiem sev, mīt dvēseliski dziļi mūsu piesaistē tam, kam mēs ticam kāpēc dzīvojam un kas mums ir vērtība.

Mēģinājums šos abus virzienus līdzsvarot sevī ar to pašu maigumu un realitāti, atklāj un atnes dziļāku mūsu darbības autentiskuma sajūtu. Tas pavisam noteikti atbalsta mūsu pašu un arī citu iekšējo dabu, ar to, kam būtu jāuzplaukst.


Lai jūsu sirds, prāts un darbības top piepildītas ar maigi autentisku atbalstu. Mēs ceram, ka eņģeļi turpina iedvesmot jūsu dzīvi.

Siltumā,
Ketija 

P.S. Ja jūs strādājāt ar Pārpilnības eņģeli novembrī, atvēliet nedaudz laika, lai to atlaistu ar pateicību, pirms jūs pieaiciniet savā dzīvē Atbalsta eņģeli decembrī. 

©1981-2018 InnerLinks Angel®  kārtis ir reģistrēta InnerLinks preču zīme. Vairāk info www.innerlinks.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru