ceturtdiena, 2020. gada 6. februāris

Transformācijas spēle UP Office /12.02.2020./




12.februārī, 2020 plkst.18.00-21.00, UP Office, G.Merķeļa ielā 20, Rīga nodarbība "Problēma? Tīrā bērnu spēlē!" kopā ar izaugsmes veicinātāju Intu Santu. 

Problēmas, neatrisināmi jautājumi, nesasniedzami mērķi mēdz paņemt no mūsu dzīves gana daudz enerģijas. No tā var rasties nogurums, stress vai pazemināta pašapziņa. Risinājums ir meklējams.... risinājumā! Kā būtu, ja uz kādu no šiem aktuālajiem, prātu aizņemošajiem jautājumiem, paskatītos no cita skatu punkta? Šoreiz piedāvāju izmantot Skotijas ekokopienā radītu galda spēli- Transformācija spēli, lai gūtu atklāsmes, izprastu šķēršļus un veidus un nepieciešamos resursus to pārvarēšanā. Nākot uz šo nodarbību, lūgums "ņemt līdzi" kādu savu problēmu. (vairāk info saņemsiet, piesakoties uz nodarbību)


Atsauksmes par šo nodarbību:

"Ieguvu apliecinājumu savam ceļam. Es atgriezos turpat, kur biju sākumā. Bet jau ar pavisam citu enerģiju"
"Šī spēle ir jāņem nopietni. To nevar tā vienkārši kaut kā pa jokam uzspēlēt. Tur vajag koncentrēties un darīt pavisam īpašā vietā."
"Es pavisam noteikti vēlos to spēlēt vēl. Un tad jau pilnajā versijā."
"Pārsteidzoši. Tie jautājumi. Tik precīzi."
"Atnācu ar domu, ka man jau nav nekā, ko risināt, paskatīšos tikai. Tomēr, nē. Ieguvu ko pavisam vērtīgu sev."
"Zinu, ko šovakar darīšu. Pavisam noteikti."
"Es jau domāju, ka tā būs. Ka būs tāda urķēšanās un mierā nelikšanās. Gribēju no tās izvairīties. Neizdevās. Un labi, ka tā."
"Tās pēdējās kārts teksts. Tas bija visvērtīgākais!"



Nodarbību vadīšu es, Inta Santa, sertificēta Transformācijas spēles fasilitatore. Šīs prasmes apguvu vietā, kur spēle radīta- Skotijas ekokopienā, Findhornā.  Vairāk par mani www.intasanta.lv


Dalībnieku skaits ierobežots, šoreiz tikai 6 vietas pieejamas!
Dalības maksa 50 eur. 
Rezervējiet savu spēlētaja vietu, rakstot intasanta@transformationgame.lv vai tel.29121884

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru