trešdiena, 2020. gada 2. septembris

Septembra eņģelis ir Transformācija

Pārmaiņas notiek tikai tad, kad jūs uzņematies atbildību par savu apzināšanos un pielietojat to katrā savas ikdienas dzīves mirklī.

Dzīve ir patstāvīgu mūsu ķermeņa mūsu apstākļos un vides, kurā dzīvojam pārmaiņu procesa alķīmija. Kā mēs reaģējam uz pastāvīgu formu pasaules evolūciju,  ir tieši saistīts ar mūsu pašu spēju apjēgt savu apzināšanos, un rīkoties izejot no tās svētās telpas, kas ir mūsu būtības pašos dziļumos.

Nav runa par ego vai zemākā "es" likvidāciju. Jautājums ir par to, lai atļautu mūsu augstākai dabai absorbēt ego savā esībā un tādējādi to transformēt. Lai mēs kļūtu par laipnu, mīlošu, dāsnu un cienošu būtni, mums ir jāpieliek pūles, lai uzvestos saskaņā ar tām augstākajām vērtībām, kuras uzskatām par savām. Katrs moments ir iespēja radīt sevi un tas notiek ar katru jūtu, ar katru domu, ar katru rīcību ik reizi.

Dvēseles iekšējais ceļojums caur transformāciju- tā nav vienkārši rakstura maiņa, tā ir mūsu patiesās dabas realizācija. Tas nozīmē, ka mūsu personību un ikdienas apziņu pārstāj ietekmēt mūsu vēsture. Mēs pagriežam dimensijas, mēs atstājam saturu pagātnē un nonākam tuvāk mūžībai.

Mēs esam garīgas būtnes, kuras mīt cilvēciskos ķermeņos. Ir pienācis laiks pacelties nākamajā līmenī. Atlaidiet šaubas un neticību saviem spēkiem. Nolieciet tās uz savas sirds altāra dziedināšanai un transformācijai, un uzdrīkstieties kļūt par to, kas jūs patiesībā esat.

Mēs ceram, ka Eņģeļi turpina iedvesmot jūsu dzīvi. Lai jūsu ceļojums ir vēlības pilns. Laimīgu un svētītu jums visiem šo mēnesi.

Siltumā,

Ketija.

P.S. Ja jūs strādājāt ar Spēles eņģeli augustā, atvēliet nedaudz laika, lai to atlaistu ar pateicību, pirms uzaicināt savā dzīvē septembrī Transformācijas eņģeli.

©1981-2020 InnerLinks Eņģeļu kārtis (Angel® Cards) ir InnerLinks reģistrēta preču zīme. Vairāk informācijas skatīt šeit: www.innerlinks.com

Jūs varat spēlēt Transformācijas spēles oriģinālo versiju Findhornā gan 4, gan 7 dienu pasākumā. Sakarā ar COVID-19 daži no agrāk ieplānotajiem pasākumiem ir pārcelti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru