trešdiena, 2019. gada 3. aprīlis

Aprīļa eņgelis ir Pieņemšana

Ļauj, lai nedrošības migla iztvaiko. Dodies uz priekšu un pieņem dzīvi tādu, kāda ta ir. Praktizē iekļaušanas un atļaušanas mākslu. 

Sevis pieņemšana ir iekšējās piederības dāvana, kas aptver to, kas mēs esam un kas- nē. Tā paplašina mūsu uztvert tā, ka mēs varam ietvert tajā daudz dzīves paradoksu.  

Pieņemšana samazina konfliktu līmeņus iekšienē un apkārt mums. Tā atmodina pārmaiņas. Tā atlaiž mūsu grūtības pieņemt realitāti un tad mums var rasties jaunas iespējas, tādas, kas iepriekš nav pat eksistējušas.  

Pieņemšana atbrīvo mūsu enerģiju. Tā ir kā svētība, svētības pilns maigs lietus, kas izšķīdina nosodījumu, bailes un šaubas, kas tāds, kas ļauj mums padoties mirkļa patiesībai bez izvēles.   

Tas iedzīvina lielo bildi, uzaicina augstāko realitāti un  ielūdz iemiesot mūsu Cilvēcisko un mūsu augstākās Būtības dabu. Rīkojoties šādi, konflikts norimst un mēs kļūstam viens vesels.  

Šomēnes lūkojies pēc pieredzes, kuru līdz šim esi noliedzis, vai kurai pretojies. Ja šķiet, ka to nav iespējams pieņemt, pamēģini nomierināt savu sargājošo skatījumu, kas sadala uztveri pareizajā/nepareizajā, labajā/sliktajā, vainīgajā/nevainīgajā. Un ļauj prātam atslēgties no šīm fiksācijām. Atbrīvo to. 

Lai Pieņemšanas eņģelis apvij savus spārnus Tev apkārt un apskauj Tevi cieši, piepildot ar pieņemšanu un tad atbrīvo Tevi visam, ko satiksi. 

Siltumā,
Ketija

P.S. Ja Tu martā strādāji ar Prasmes atšķirt eņģeli, atvēli nedaudz laika, lai to atlaistu ar pateicību, pirms uzaicini Pieņemšanas eņģeli savā dzīvē aprīlī. 
©1981-2019 InnerLinks Angel® Cards ir reģistrēta preču zīme un pieder InnerLinks. Vairāk skatīt šeit>>> 

1 komentārs:

  1. Labdien, es vēlos dalīties ar savu brīnišķīgo liecību Pēc tam, kad jau vairākus gadus bijāt attiecībās ar vīru, viņš izcēlās ar mani, es darīju visu iespējamo, lai viņu atgrieztu, bet viss bija veltīgs, es gribēju viņu tik daudz, jo man bija mīlestība Viņam es lūdzu visu, es apsolīju, bet atteicās. Es paskaidroju savu problēmu savam draugam un viņa ierosināja, ka es drīzāk sazināšos ar pareizrakstības ritentiņu, kas varētu man palīdzēt izlikt burvestību, lai atgrieztu viņu, bet es esmu veids, kas nekad neticēja burvestībai, man nebija citas izvēles, kā to izmēģināt, pa e-pastu nosūtīja pareizrakstības ritentiņu, un viņš man teica, ka nav problēmu, ka viss būs labi pirms trim dienām, ka mans ex atgriezīsies pie manis pirms trīs dienām, viņš lika burvestību un pārsteidzoši otrajā dienā, tas bija ap plkst. Mans ex sauc mani, es biju tik pārsteigts, es atbildēju uz zvanu un viss, ko viņš teica, bija, ka viņš bija tik žēl par visu, kas noticis, ka viņš gribēja, lai es atgrieztos pie viņa, ka viņš mani ļoti mīl. Es biju tik laimīgs un devos pie viņa, ka mēs atkal dzīvojām kopā kopā. Kopš tā laika es esmu solījis, ka ikvienam, kam es zinu, ka viņiem ir attiecības problēma, es varētu palīdzēt šai personai, nosūtot viņu vienīgajam reālajam un spēcīgajam pareizrakstības ritentam, kurš man palīdzēja ar savu problēmu. e-pasts: babawalewiseman01@gmail.com varat viņam nosūtīt e-pastu, ja jums ir nepieciešama viņa palīdzība jūsu attiecībās vai citā lietā.

    Mīlestības burvestības
    Nopelniet labu naudu vai laimē loteriju.
    Panākt panākumus biznesā.
    Garīgās problēmas.
    Win tiesu.
    Meklējiet savu dzīves partneri.
    Iegūstiet labi apmaksātu darbu.
    Iegūstiet kontroli pār savu laulību.
    Saņemiet labumu un piesaistiet cilvēku piesaisti.
    Atgūstiet zaudēto naudu.
    Dziedē jūs par visām slimībām. gan ārstējami, gan neārstējami.
    Atrisiniet grūtniecības problēmas un svētī jūs ar bērniem utt.

    Sazinieties ar šo lielisko cilvēku, ja jums ir kādas problēmas ar ilgstošu risinājumu
    izmantojot babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    Paldies vēlāk

    AtbildētDzēst