ceturtdiena, 2019. gada 1. augusts

Augusta eņģelis ir Sintēze

Rīkojieties no uzvarētājs- uzvarētājs (win-win) pozīcijas. 

Izmantojiet savu radošo potenciālu un jūtīgumu, lai kļūtu par vienu veselu savienojot visas savas dažādās daļas.

Mēs mijiedarbojamies ar pasauli dažādos veidos: kā partneri, kā ģimenes locekļi, kā bērni, vecāki, mājdzīvnieku saimnieki, paziņas, kaimiņi, klienti vai dažādu kopienu biedri, gan kultūras gan nacionālā līmenī, un šeit ir nosaukti tikai daži no tiem. Kas gan ir tas "viens", kurš slēpjas aiz daudzajām sejām- kāda ir tā "viena" iekšējā būtība?

Pasaule, kurā mēs dzīvojam, ne vienmēr atbalsta dzīvošanu būtības līmenī, bet tas rada spiedienu. Lai aizsargātu savas būtības izpausmi, mēs veidojam aizsardzības mūrus. Spriedze tiek izjusta kā ciešanas, kuras aizver mūsu sirdis, savalgo garu un ierobežo mūsu radošo potenciālu.

Sintēzes stāvoklis ir nevainojama klātbūtne. Nav bezdibeņa, nav telpas, kas piepildīta ar mūsu vai citu kļūdaino priekšstatu, par to, kas mēs esam. Tieši no šīs pilnīgās klātbūtnes mēs varam izpausties miljons veidos. Tieši šeit, sapludinot visas savas dažādās esības daļas, mēs atgriežamies pie pilnīgā veseluma stāvokļa, kurā atradāmies reiz, vēl pirms uztvērām to, ka esam sadalījušies.


Tātad, kāda tad ir šī mēnēša galvenā nodarbe? Nosauksim to par klinšu kāpšanu- sasniegt pašos augstākos vidus punktus un atturēties no dzīves paradoksiem un divdabības. Un kas ir pats interesantākais, tas nebūt nav punkts kurā nav ne-divdabības, tas ir Sintēzes punkts. Atverieties un ļaujiet aizvietot to īstenību, kurai pašlaik esat pieķērušies, ar lielo PATIESĪBU. Sintēze ļauj gūt lielāku vienotības jeb veseluma apzināšanos, samaisot un sapludinot it visu.

Mēs ceram, ka Eņģeli turpinās iedvesmot jūsu dzīvi.

Lai Jūsu iekšējā būtība staro jebkurā no Jūsu pieredzēm.

Siltumā, Ketija.
P.S. Ja jūs strādājāt ar Harmonijas eņģeli jūlijā, atvēliet nedaudz laika, lai atlaistu šo eņģeli ar pateicību un tikai tad uzaiciniet savai dzīvei augustā pievienoties Sintēzes eņģeli.

©1981-2019  InnerLinks ®  Angel cards ir reģistrēta preču zīme un pieder uzņēmumam InnerLinks. Vairāk par šo uzņēmumu un tā piedāvājumiem skatīt šajā saitē>>.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru