trešdiena, 2016. gada 8. jūnijs

Jūnija eņģelis- ATMODA

Iedvesmojošs ziņojums no Atmodas Eņģeļa jūnija mēnesim!


Ļaujiet, lai saule iespīd tajās Jūsu daļās, kas līdz šim bijušas miera stāvoklī, sastingušas vai aizmirstas. Izberzējiet miegu no acīm un sveiciniet jauno dienu!
Kad kāds pamostas un atklāj patieso lietu stāvokli, tad pieredzē nav nekādu pārtraukumu. Tas nav tā, it kā būtu uzradies kaut kas līdz šim nebijis. Tas drīzāk ir par to, ka beidzot tiek apzināts kas tāds, kas vienmēr ir bijis tepat, blakus, tikai kāda neskaidra iemesla dēļ aizmirsts. 
Lielu daļu mūsu identitātes ir veidojuši mūsu vecāki, skolotāji, draugi un tas, kā mēs vēlamies, lai citi mūs redz. Mēs esam šo tēlu pieņēmuši par atskaites punktu, kas mēs esam: personība, kuru mēs esam pieraduši uzskatīt par savu reālo es- pilnībā pārņemtu ar mērķiem, bailēm, sapņiem un problēmām. 
Aiz šī tēla ir dziļa un bezgalīgi autentiska Patība, tomēr tās klātbūtne parasti ir aizklāta ar mazo, skaļo un prasīgo "Es" ar visām tā vajadzībām un vēlmēm. Šī uztveres kļūda starp mazo "Es" un lielo "Patību" ir ilūzijas par cilvēcisko būtību  pamatā un šīs mirāžas pārtraukšana ir tas, ko sauc par atmodu. 
Pirms atpazīt lielākas realitātes, kuras ir plašas un daudzdimensionālas, laba doma vispirms ir apgūt prasmi rīkoties ar savu personīgo enerģiju uzņemoties atbildību par  domu un vārdu radītajiem rezultātiem. Jo, tiklīdz mēs esam modušies, mūsu domas un vārdi automātiski un nekavējoties tiek pārvērsti rīcībā. 
Mums, lai veiksmīgi radītu jaunu pasaules paradigmu esošā planetārā haosa vidū, mums vispirms ir jāapgūst gaismas piepildīta un visu aptveroša pieeja ikdienas dzīvei. Dziļi ieklausoties un rīkojoties saskaņā ar  intuīciju, mēs varam koriģēt un uzlabot mūsu saikni ar mūsu autentiskās Patības sūtītajiem instinktīvajiem impulsiem.


Uzrunājiet jūsu Dievišķo klātbūtni ar nodomu atļaut jūsu miera stāvoklī dziļi esošajām atmiņām izšķīdināt un dziedināt  šķēršļus jūsu atmodas ceļā. Lūdziet pēc enerģētiskās piekļuves jūsu autentiskai Patībai- ar tādu pārliecību, ka jūs to nekad nepazaudēsiet atkal. 


Lai Atmodas eņģeļa starojums piepilda visu šo mēnesi. Lai jūs atceraties savas saknes un sveiciniet jauno dienu!

Siltumā,
Ketija 
P.S. Ja jūs strādājāt ar Apmierinātības Eņģeli maijā, atvēliet nedaudz laika tam, lai ar pateicību atvadītos no šī Eņģeļa, pirms uzaicināt savā dzīvē jūnija Atmodas Eņģeli. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru