sestdiena, 2016. gada 28. maijs

Mērija Inglis par Transformācija spēli

Mērijas Inglis un Mihaila Mošenkova  saruna, ierakstīta 02.11.2015, Rīgā,  Transformācijas  spēles Solo versijas  fasilitatoru treniņa laikā.



Mihails Mošenkovs: Jūs manā asociācijā esat Spēles avots un es no tā smeļos kā no avota. Ne kā no informācijas, bet kā no avota. Man jēdziens „no avota” nozīmē tīru skaidrību, kas no tā iztek. Un tikai pats avots patiesībā zin, kas no tā iztek. Es būtu ļoti laimīgs, ja Jūs vienkārši iztēlotos, ka mēs neko nezinām par Transformācijas spēli, un pateiktu kādus vārdus, kas paskaidrotu mums, nesaprotošajiem, šī avota būtību. Ko Jūs mums teiktu? Kas tas ir?
Mary Inglis iesmejas: Es pieņemu, ka esencē tā ir iespēja savienoties ar Jūsu klātbūtni un autentiskumu, savienoties ar Jūsu ierastās rīcības modeļiem, ko Jūs ienesat Pasaulē.... Piedošanu...
Inna Viļenska (tulks): Man vajadzētu iztulkot, es arī par to aizmirsu. Jo redzu, ka Miša veic ierakstu...Vai Jūs varētu man iedot laiku. Tas bija diezgan gari
Mary Inglis: Jā, jā
Mary Inglis: Iedodiet man nedaudz laika. Es pamēģināšu tikt atpakaļ. Es domāju, ka noformulēšu to nedaudz savādāk.
Es domāju, ka Transformācijas spēle patiesi apstiprina katrā cilvēkā esošo unikalitāti un individualitāti. Tā savieno cilvēkus ar daudz dziļākiem viņu pašu līmeņiem. Tā dod mums iespējas savienoties ar mūsu spēcīgajām pusēm, spējām, atpazīt un atzīt tās. Tikt galā ar izaicinājumiem drošā vidē. Es domāju, ka patiesībā, tā svēta cilvēkus.Tā cilvēkiem sniedz iespēju iepazīt pasaules svētīšanas pieredzi. Ka tas ir viņu unikālais ieguldījums. Es domāju, ka tā ir Spēles esence.
Ļoti bieži cilvēki atnāk spēlēt trīs stundas par kādiem savas dzīves izaicinājumiem, lai iegūtu kādas atklāsmes vai virzienus, kur doties. Bet, es domāju, procesā, Spēle iedrošina cilvēkus nonākt kontaktā ar visiem dažādajiem sevis līmeņiem. Es domāju, ka fasilitatori, kuriem ir savienojums visos šajos līmeņos, kuri dzīvo ikdienas dzīvi, to nenoniecinot, ir cilvēki, kas dzīvo ikdienas dzīvi , tai pat laikā saglabājot  ciešu saikni ar dvēseli un garīgo. Viņi to sajūt sevī un citos. Tas ir tas, ko mēs atbalstām mūsu fasilitatoros.  Jo Jūs ienesat šo klātbūtnes pilnību savā fasilitēšanā un radāt telpu, kur cilvēki var savienoties ar sevi. Pat tad, ja cilvēki strādā ar tēmām par to, „kā man nopelnīt lielāku  naudu” vai „izveidot attiecības”. Tam arī ir vairāki līmeņi. Ko Tu domā?
Mary iesmejas

Mihails Mošenkovs: Paldies! Tas ir dzīvi!

Ieraksta autors Mihails Mošenkovs.

Ar pateicību: 
trenerei Mērijai Inglis
tulkam Innai Viļenskai
treniņa dalībniekiem: Mihailam Mošenkovam, Sergejam Raskoļņikovam, Tatjanai Kašpur
...un Jeļenai Markunei par iedvesmu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru