otrdiena, 2018. gada 5. jūnijs

Jūnija eņģelis ir Viedums

Viedums rodas pateicoties pieredze, sirds dziļumam un gatavībai mācīties. 

Izmantojiet jūsu briedumu un iekšējās zināšanas, lai garīgi bagātinātu katru radošo mirkli. 

Neizbēgamības viedums ir lielisks skolotājs- ikviens sākums, beigas, vajadzība gulēt un ēst, dabas cikli, mūsu ķermeņi ejot cauri dzīvei. 

Man nāk prātā Lūgšanas pēc miera sākums: "Dievs, dod man rāmumu pieņemt to, ko nevaru mainīt, drosmi mainīt, to, ko varu un viedumu atšķirt vienu no otra" 

Atšķirt vienu no otra- tas ir vienlaicīgi gan izaicinājums, gan uzdevums.

Bet, kā? Reizums, tas ko varam mainīt ir acīmredzams, bet citkārt tas ir maskējies emocijās. Kultivēt  mūsu iekšējo ceļojuma kontekstu  nozīmē stingru mūsu nosacījumu un piesaistītjumu izpēti. Viedums nāk ar pieredzi un briedumu, izdzīvojot mūsu mācības, ļaujot būt tam, kas ir un ir un ir.

Piekļuve mūsu viedumam nāk caur apzinātu klātbūtni, darot visu, kam mēs varam pievērst uzmanību, pielietojot jebko, ko esam apguvuši, ieviešot labākās pieejas, kuras protam, labāko attieksmi, kas mums ir, labāko izpratni, kas mums ir un darot to tieši tagad.  Tas atmodina mūsu sirds dziļi mirdzošo viedumu un bagātina katru radošo mirkli. 

Katrai senai kultūrai ir iekšējā vieduma glabātāju grupa, kuri saglabā un uztur tradīcijas. Šīs slēptās zināšanas atrodas mūsu apziņas plūsmās, gatavas atvērt un uzlabot mūsu evolucionārā impulsa izpratni un sniedz mums skaidrību mūsu laikos, kad senais burtiski tiek izkratīts no mūsu kolektīvās uztveres. 

Ļaujiet, lai Seno Viedums atver jūsu atmiņu un izgaismo jūsu ceļu mājup. 

Siltumā, 
Ketija 

P.S. Ja jūs strādājāt ar Transformācijas eņģeli Maijā, atvēliet nedaudz laika, lai atlaistu to ar pateicību un pieaicinātu savā dzīvē Vieduma eņģeli Jūnijā. 

©1981-2018 InnerLinks Angel® Cards ir reģistrēta preču zīme un pieder InnerLinks. Vairāk info www.innerlinks.com 




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru