otrdiena, 2018. gada 8. maijs

Transformācijas spēles fasilitatoru treniņš Viļņā /3.-16.augusts,2018/


Šī gada augustā Viļņā notiks divu nedēļu treniņš Transformācijas spēles fasilitatoru apmācībai.  Šajā laikā būs iespējams apgūt prasmi profesionāli vadīt Transformācijas spēli pēc plašākiem noteikumiem un kļūt par Innerlinks akreditētu Transformācijas spēles fasilitatoru. 

Mācības iekļauj gan teorētisko daļu, gan arī praksi. Mācību laikā gandrīz katru dienu dalībnieki spēlēs un vadīs spēles. 

Reģistrācija mācībām beidzas divus mēnešus pirms mācību sākuma. Tāds nosacījums ir ieviests, lai dalībnieki varētu sagatavoties mācībām. Katram dalībniekam tiks izsūtīts spēles komplekts ar paplašinātiem noteikumiem, lai varētu ar tiem detalizēti iepazīties un novadīt spēles trenējoties vēl pirms mācību sākuma. 

Mācības vada: Tatjana Ščerbakova, akreditēts Transformācijas spēles faslilitators un sertificēts Innerlinks treneris. 

Mācību maksa- 1650 eiro. Maksimālais dalībnieku skaits-6 cilvēki. Cenā ietilpst: mācības, spēles komplekts ar uzlīmēm krievu un/vai lietuviešu valodās, tēja/kafija un uzkodas, mācību telpas īre. 
Mācības notiks krievu valodā.

Detalizētu informāciju iespējams saņemt, zvanot  vai rakstot Jeļenai Markunei. 

E-pasta adrese: info@transformacija.lt 

Telefona nr.: +370 865233237

Transformācijas spēle® tika radīta Findhornas ekokopienā, Skotijā. Transformācijas spēle® ir reģistrēta tirdzniecības zīmols ® 1986-2004  un pieder Joy Drake un Kathy Tyler, InnerLinks Inc. Visas tiesības ir aizsargātas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru