sestdiena, 2018. gada 7. jūlijs

Jūlija eņģelis ir Ticība

Kustieties izejot no tā, ko jums saka iekšējais viedums drīzāk, kā pielāgošanās ārējai videi rezultātā. Atlaidiet visus savus pieņēmumus un vajadzību kontrolēt dzīves radošos procesus.

Neatkarīgi no tā, kādu garīgās attīstības ceļu jūs esat izvēlējušies, absolūtā miera sajūta noved jūs pie viena jautājumu: Vai jūs varat atlaist vajadzību kontrolēt savu dzīvi un uzticēties tam, ka ir kāds labvēlīgs spēks, kas ir pavadonis it visam, kas jebkad ir bijis, ir un būs? 

Ticība ir dvēseles veids, kā tā pielāgojas realitātes pamata likumiem. Ir kāds dziļāks ritms, kas caurvij visu dzīvi, kas nevar tapt kontrolēts ar mūsu gribas palīdzību. Kad ticība informē mūsu pieredzi, tā ļauj mūsu psihei atslābt un mūsu dvēselei nonākt mierā ar mūsu situāciju. Mēs varam atpūsties, saglabājot pārliecību, ka Visums nodrošinās to, lai mēs saņemtu visu, ko mums patiešām vajag. Faktiski, bieži vien krietni vien vairāk kā mēs esam spējīgi vienatnē iztēloties. 

Kad mums ir pietiekami daudz pamata ticības, mēs esam drosmīgi un uzņemamies riskus. Mēs neapspiežam savas kompetences. Mēs iesaistāmies dzīvē ar visu savu sirdi, darot to, kas šķiet piemērots ar pārliecīb, ka tas darbosies. Dzīve pārtop par radīšanas nevis apstākļu pārvarēšanas stāstu. 

Bez pamata ticības, mums ir tieksme reaģēt uz visu, kas notiek saskaņā ar saviem pieņēmumiem, vēloties, lai mūsu dzīve dodas vienā vai citā virzienā. Mēs pieķeramies pie jau iepriekš noteiktiem pieņēmumiem un rezultātiem. Mēs kļūstam saspringti un iespringuši un darām visu, lai manipulētu ar apstākļiem tā, lai tie atbilstu mūsu vēlmēm.  

Lūk, šeit ir piedāvājums kā mainīt automātiskās iekšējās reakcijas uz ārējiem signāliem. Kad luksofora signāls top dzeltens un ir pietiekami daudz laika, lai apstātos, pirms tas pārslēdzas uz sarkano, ko jūs parasti darāt? Vai jūs spiežat uz gāzes pedāļa, lai paspētu? Ja tā, tad tā ir metafora par to, kas notiek jūsos iekšienē,  kad parādās mūsu iekšējo raižu "dzeltenā gaisma"- mēs palielinām jaudu, pūlamies vairāk, kustamies ātrāk; notiek visas mūsu iekšējās stresa reakcijas. Ticība ir spēja apstāties un pagaidīt, kamēr iedegsies zaļā gaisma, lai signalizētu, ka laiks atkal doties tālāk.

Kāpēc gan neatvēlēt visu jūlija mēnesi, lai praktizētu savu prasmi turēt kāju  uz bremzēm, kad gaisma ir dzeltena un piedzīvot šo momentu, lai apstātos un ievilktu  dziļāk elpu  dzīves ritmā, kamēr gaidām iedegamies zaļo, to, kas atļauj atkal kustēties uz priekšu.

Atpūtieties un ziniet, ka tas viss ir ļoti, ļoti labi- GAISMA atkal taps zaļa...līdz tam vienkārši attīstiet savu spēju domāt mīlestības pilnas domas un veikt laipnas darbības. Mēs ceram, ka Eņģeļi turpina iedvesmot jūsu dzīves.

Siltumā,
 Ketija.

p.s. Ja jūs strādājāt ar Vieduma Eņģeli jūnijā, atvēliet nedaudz laika tam, lai atlaistu to ar pateicību, pirms uzaicināt pievienoties savai dzīvei jūlijā Ticības Eņģeli. 

©1981-2017 InnerLinks Eņģeļu® kārtis ir reģistrēta preču zīme un pieder  InnerLinks.
Vairāk informācijas www.innerlinks.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru