svētdiena, 2015. gada 23. augusts

Apmācības "Transformācijas spēles SOLO versija" /31.10.-02.11.2015./

Papildus treniņš 
iepriekš akreditētiem Transformācijas spēles fasilitatoriem

Gadījumos, kad Transformācijas spēli spēlē tikai viens spēlētājs, spēles vadīšana ir gana atšķirīga no ierastā grupas formāta. Transformācijas spēles Solo versijā daļa no Dzīves ceļa lauciņu notiekumiem ir mainīti ar tādu mērķi, lai sasniegtu tās specifiskās fasilitēšanas vajadzības, kādas ir nepieciešamas spēlē tikai  ar vienu spēlētāju. Atšķirības ir ne tikai noteikumos, arī mācīšanās process Solo spēlētājām ir daudz intensīvāks. Tas ir jāuztur, jāatbalsta un jāvirza daudz vispusīgāk un daudz dziļākā līmenī.

Transformācijas spēles Solo versijas papildus treniņa laikā fasilitatori iemācīsies, kā strādāt ar adaptētajiem noteikumiem, kā būtiski uzlabot savu spēlētāju izaugsmes procesu un uzlabot savas personīgās koučinga kompetences (kuras, protams, ieteikmēs arī ierastās grupas spēles versijas fasilitēšanas prasmes)

Mācību saturs:

  • Atšķirīgo Dzīves ceļa lauciņu tehniskā  norise;
  • Spēļu praktizēšana pāros;
  • Diskusijas, gadījumu izskatīšana, jautājumi un atbildes;
  • Procesu vadīšanas un koučinga prasmju padziļināta attīstība;
  • Personīgā attīstība.


Mācību plāns:
  • Sestdiena, 31. oktobris, 2015                 19:00h – 21:00h
  • Svētdiena, 1. novembris, 2015              09:00h – 19:00h
  • Pirmdiena, 2. novembris, 2015             09:00h 19:00h

Norises vieta: Viļņā, Europa City Vilnius hotel. J.Jasinskio gatve 14

Darba valoda: angļu ar tulkojumu uz krievu valodu

Dalības maksa:
  • Ja dalībnieku skaits 4, tad 290 eur/dalībnieks
  • Ja dalībnieku skaits 6, tad 245 eur/dalībnieks
  • Ja dalībnieku skaits 8, tad 220 eur/dalībnieks

Pieteikšanās dalībai:
  • Pieteikšanās un sīkāka info- rakstot intasanta@gmail.com vai zvanot +371 29121884
  • Piesakoties un iemaksājot 150 eur līdz 15.09.2015., līdz 05.10.2015. katrs dalībnieks saņems Solo treniņa rokasgrāmatu krievu vai angļu valodā, lai varētu iepriekš sagatavoties treniņam.


Treneris:

Mērija Inglis (Mary Inglis) ir neatkarīga trenere, fasilitatore, koučinga speciāliste. Viņa strādā dažādās pasaules valstīs, vadot mācību un treniņu kursus, kuri saistīti ar personības izaugsmi un grupu procesiem, radošumu, kā arī transformatīviem pārmaiņu procesiem.


Viņas darba būtība ir: 
  • cilvēka spēju būt veselumā savās attiecībās pašam ar sevi un apkārtējo pasauli izpēte, 
  • sekot tam ceļam, kur aicina dvēsele 
  • atbildēt uz mūsdienu pasaules un laika prasībām. 
Šis darbs palīdz cilvēkiem izveidot saikni ar savu personīgo autentisko klātbūtni uz Zemes, ar savu ceļu un ieguldījumu, kuru tie sniedz, un gūt saskarsmi gan ar savu iekšējo avotu, gan savu potenciālu.

Mērija Inglis ir dzimusi Skotijā, bērnību pavadījusi Nigērijā un Lesoto. Viņa ir mācījusies Dienvidāfrikas skolā un augstskolā, kur apguvusi jaunas pieejas izglītībā, kas balstītas uz tiešā pārdzīvojuma pieredzē balstītām zināšanām, kā arī darbojusies kā žurnāliste. Pēdējos 40 gadus viņa dzīvo Findhornas ekokopienā Skotijā, un ir viena no ilglaicīgākajām šīs garīgās ekokopienās patstāvīgajām iedzīvotājām. Findhornas ekokopiena ir holistisks un garīgs izglītības centrs, kurā tiek pētītas jaunas garīguma attīstības pieejas, kā arī iespējas sadarboties un veidot partnerības pilnas attiecības ar visām Zemes ekoloģiskajām sistēmām (gan fiziskā, gan ne-fiziskā plāksnē).

Mērija ir arī „Innerlinks Associates” izpilddirektore Lielbritānijā. Šī kompānija nodarbojas ar visu, kas saistīts ar Transformācijas spēles izpēti un attīstību (treniņi, programmas, produkti). Transformācijas spēle ir tāda pieeja uzdevumu risināšanai, kas saistīti ar mūsu dzīvi un darbu, kura ļauj mums to darīt rotaļpilnā formātā un tai pat laikā ļoti dziļā līmenī. Mērija nodarbojas ar Transformācijas spēli kopš tās izveidošanas 1976.gadā.

Darbs, kuru veic Mērija Inglis, balstās uz visu viņas pieredzi, kas saistīta gan ar viņas dzīvi, gan darbību Findhornas ekokopienā, gan Transformācijas Spēli, kā arī veselu rindu citu zināšanu un starpdisciplīnas pieeju jomām, tai skaitā Arnolda Mindella procesuāli orientēto psiholoģiju (un terapiju) un garīgo inkarnāciju. Viņa ir vairāku innovatīvu apmācību programmu un treniņu autore (izveidotāja) un fasilitatore (vadītāja), tai skaitā vairāku Transformācijas Spēles versijas lielām cilvēku grupām. Šīs spēles versijas ir izmantotas konferencēs Lielbritānijā, Korejā un dažādās Eiropas valstīs.

2015.gada nogalē  Viļņa būs iespēja apgūt arī Mērijas autorprogrammu "Procesuālo prasmju treniņš" Viļņā. Vairāk info skatīt šeit >>

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru