pirmdiena, 2016. gada 4. janvāris

Rudens, kas nes gaismu


Divi tūkstoši piecpadsmitā gada nogale tika pavadīta Transformācijas zīmē. Visupirms bija aizņemta organizējot Transformācijas Spēles Solo versijas fasilitatoru treniņu, pēc tam ar šo pieredzi dalījos, vadot Transformācijas spēles. Un šajā procesā pati piedzīvoju teju vai visu Transformācijas spēles lauciņu ietekmi. Vēl jūnijā pieņēmu lēmumu organizēt pati šo treniņu Viļņā (brīvās gribas lauciņš), Findhornas ekokopienā mītošā trenere atbalstīja šo ieceri (eņģeļu lauciņš). Mana kolēģe Viļņā tajā pašā laikā organizēja citu šīs pašas treneres vadīto treniņu un, saprotams, mēs viena otru atbalstījām visu jautājumu risināšanā (svētības lauciņš). Par spīti dažādajām iespējām šo prasmi apgūt citās vietās, es intuitīvi paliku pie izvēles- Viļņa, un organizēju to pati (intuīcijas lauciņš). Tomēr striktie nosacījumi šī treniņa norisei izaicināja mani atklāt daudz un dažādu variantu kā risināt neatrisināmo (šķēršļu lauciņš). Laikam visvairāk šķēršļu sakrita mirklī, kad dažādu iemeslu dēļ savu dalību atteica 3 dalībnieki. Pēdējā ziņa atnāca 2 dienas pirms treniņa...un es sastingu, šķita, ka viss jūk un brūk un nekam vairs nav jēgas (depresijas lauciņš). Tiesa, tas bija tikai mirklis, jo nolēmu pasūtīt brīnumu. Es dāsni tiku apveltīta ar svētībām no manas Lietuvas kolēģes puses un vesela diena tika pavadīta runājoties ar dažādiem cilvēkiem, lai piedzīvotu pavisam negaidītu pavērsienu- treniņa pārcelšanu no Viļņas uz Rīgu (transformācijas lauciņš). 

Atlikušās stundas līdz treniņa sākumam tika veltītas:

  • lai atrastu angliski un krieviski runājošu Rīgā mītošu tulku...es pēkšņi atcerējos par kādu meiteni, kas pati mīl Transformācijas spēli, lieliski pārvalda abas valodas un ir rīdziniece (apgaismības lauciņš);
  • lai pierunātu visus dalībniekus un treneri mainīt savus ceļojuma plānus (brīnuma lauciņš).

Tālāk jau pārcēlos uz svētības lauciņu līdz pat treniņa beigām (pateicoties vīra atbalstam), kad sapratu, cik gan labi visu ir izdevies izdarīt (atzinības lauciņš). Transformācijas spēle pamatīgi izspēlējās! 
Mērija Inglis /Mary Inglis/ mana skolotāja un vienkārši gaišs cilvēks

Esmu dziļi pateicīga par šo pieredzi, par sastaptajiem cilvēkiem un viņu atbalstu, par iegūtajām prasmēm...un par iespēju palīdzēt arī citiem iegūt Transformācijas spēles spēlēšanas pieredzi.

Šķiet, atkal kāds rudens ir pagājis nemanot. Pilns gaismas, par spīti tumsai laukā
Hei, hei šīs ziemas tumšākais punkts jau aiz muguras. Tagad gaismas būs tikai vairāk. Kā ir ar Tevi, kas ļautu ievest vairāk gaismas arī Tavā dzīvē?

Lai silti Tev pie Tavas gaismas!


Inta



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru