svētdiena, 2016. gada 24. janvāris

Transformācijas spēle pāriem.


Transformācijas spēle ir Skotijas ekokopienā radīta galda spēle par dzīvi. To var spēlet dažādos formātos un viens no tiem ir – pāru spēle. Tā var būt ārkārtīgi noderīga pieredze- izspēlēt Transformācijas spēli ar savu partneri profesionāla spēles vadītāja uzraudzībā. Transformācijas spēle sniedz rotaļīgu, bet vienlaicīgi dziļu un drošu pieeju personības izpētei. Spēle iedrošina atbalstīt partneri, pavairo izpratni par rīcības motivāciju, padziļina intimitāti un bagātina attiecības. Tā piedāvā izpratnes un pateicības pilnu transformācijas veidu tam, kā partneri spēlē savu dzīvi kopā. Tā ļauj saskatīt, kas partneriem būtu jāmaina savās ierastajās reakcijās un rīcībās, lai bagātinātu savu kopdzīvi un sasniegtu tajā izcilus mērķus.





Aicinu padziļināt mīlestības saites spēlējot spēli!


Spēle ir spēcīgs interaktīvs rīks, kurš piedāvā stimulējošu, atbalstošu un informatīvu pāru darbu, kurā tiek iedrošinātas tādas pieejas, kā atvērtība, sadarbība un dalīšanās. Tā precīzi atspoguļo partneru dzīvi, piedāvā skaidru atgriezenisko saiti un precīzu izpratni, kas var partneriem palīdzēt:

  • izprast konfliktu cēloņus un tos novērst;
  • saskatīt, respektēt un iemīlēt partnerim vienu otru no jauna;
  • sadzirdēt līdz šim nepateikto un nesadzirdēto;
  • iegūt lielāku partnera emocionālo izpratni;
  • pārvarēt pārejas stāvokļus dzīvē kādam no partneriem;
  • atbrīvot ceļu spontanitātei, veiksmei un piepildījumam;
  • iekļaut kopdzīvē vairāk atpūtas un miera;
  • saprast, kur virzīties tālāk, lai pilnveidotu partnerattiecības.

Ko ir teikuši šīs pieredzes klienti:

"Mans vīrs bija spējīgs klausīties un dzirdēt. Mēs bijām gatavi sasniegt dziļākus līmeņus bez ierastās argumentēšanas vai nesaskaņām."

„Bija dažas lietas, kuras uzzināju, par kurām nebiju īsti pārliecināts, ka viņa tiešām tā domā, bet tagad izdzirdēju patieso stāstu par konkrēto domu. Un tas man ir jāliek aiz auss. Sirsnīgi.”

“Man bija ļoti vērtīgi izspēlēt tieši šo spēli tieši ar savu partneri. Liels paldies par atgriezenisko saiti. Es to klausīšos kā mantru.”

„Tas bija viegli. Bija ļoti svarīgi izspēlēt šo spēli bez vērtējuma. Es uzticējos un sajutu pieņemšanu. Šeit un tagad. Tas man palīdzēja atbrīvoties pašai un iegūt maksimālo rezultātu, kuru varēja dabūt. Varēju salikt pa plauktiņiem turpmākos soļus. Droša vide. Mediatīvi.”

„Vēlos izteikt pateicību savam partnerim par to, ka viņš piekrita spēlēt. Mēs piedzīvojām to kopā.”

„Spēle bija ļoti laba. Jutos brīvi, bez lieka sasprindzinājuma. Pa lielam viss sanāca. Atgrieztos vēl kādu reizi.”



Spēli vadu es Inta Santa- Innerlinks, UK apmācīta un akreditēta Transformācijas spēles vadītāja ar spēles vadīšanas pieredzi kopš 2012.gada.

Piedāvājuma cena:  800 eur, ja dodos spēlēt pie jums Latvijā.

Piedāvājuma valoda: latviešu, varu piedāvāt vadīt spēli kā krievu, tā angļu valodās.

Piedāvājuma vieta:  Aicinu pārus spēlēt pie manis mājās- Aizputes novadā, lauku klusumā un mierā vai Piena muižā- Berghof, kur iespējams baudīt arī lieliskas SPA procedūras. Tāpat braucu vadīt spēli jūsu izvēlētā vietā Latvijā. Spēles norisei nepieciešama netraucēta telpa ar pietiekami lielu (~1.5m diametrā) galdu.

Uzmanību! Šo spēles versiju ir iespējams spēlēt arī attālināti- Zoom vidē. Tādā gadījumā dalībniekam ir nepieciešams savs Transformācijas spēles komplekts. Lieliski, ja tāds ir. Ja tāda nav, tad angļu valodā to var iegādāties klikojot uz šīs saites>>Transformation Game Šajā gadījumā spēle noritēs ar kārtīm angļu valodā. Varu piedāvāt arī izsūtīt vienu no maniem komplektiem (ir krievu un angļu komplekti), izmantojot Omniva pakopmātu Latvijas robežās. 

Spēles ilgums: Netraucēts laiks 6h**. Ir nepieciešama pāra dalīšanās savos nodomos vēl pirms spēles.

Vienoties par spēli: zvanot tel. +371 29121884, rakstot intasanta @  transformationgame . lv


**Ir iespējams spēlēt spēli arī ilgāk, bet tādā gadījumā mainās dalības maksa, kas apspriežama individuāli

1 komentārs: