svētdiena, 2018. gada 1. aprīlis

Aprīļa eņģelis ir Prieks

Uztveriet dzīvi ar mundru skatu, vieglu sirdi un neierobežotu prātu. Lai prieks paceļ jūsu garu un piepilda katru mirkli. 
Dziļdziļi katrā no mums mīt klātbūtne, kas savieno mūs ar visu to, kas esam mēs un visu to, kas ir apkārt.

Mēs esam hologrāfiskas būtnes un tamdēļ varam iekļūt veselumā no jebkuras vietas. Prieks ir būtiska šīs klātbūtnes manifestācija un ir vienmēr pieejams.

Prieks dabīgi plūst no dziļas piederības sajūtas, kamēr ciešanas nāk no ilgām būt. Šajos stresa pilnajos laikus, mūsu esība šķiet iluzora un reizums pat ārpus mūsu pieejamības. Mūs nospiež vainas sajūta, kauns vai negatīvs pasaules redzējums. Tādējādi mēs neatļaujam sev izbaudīt prieku.

Neierobežotais prāts netiek noķerts baudas meklējumu un sāpju bloķēšanas lamatās, tas ir brīvs no racionalizācijas un aizspriedumiem par to, kam būtu jānotiek. Mēs vairs netiekam novērsti ar "Ja, nu?", bet esam atvērti piedzīvot "Tas, kas ir". Prieks nav rezultāts, tas ir avots un mēs esam brīnuma radītāji.

Iekārtojoties un sajūtieties kā mājās paši pie sevis, savām pašam vēlmēm un sajūtiet zinātkāri par savu dzīvi. Atlaidiet tiekšanos pēc kaut kā un laiku kā kustības mērvienību. Realitāte ir pastāvīgs dvēseles atvēršanās pieredzes starojums, kas bāzēts priekā.

Ļaujiet lai jūsu mēnesis top piepildīts ar priekpilniem mirkļiem....

Siltumā,
Ketija.


P.S.  Ja jūs strādājāt ar Maiguma eņģeli martā, atvēliet nedaudz laika, lai atlaistu to ar pateicību, pirms uzaiciniet savās dzīvēs Prieka eņģeli aprīlī. 

©1981-2017 InnerLinks Angel® Cards ir InnerLinks. reģistrēta preču zīme.  Vairāk skatiet šeit: www.innerlinks.com


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru