pirmdiena, 2017. gada 4. decembris

Decembra eņģelis- Gatavība darīt

Dzīvojiet dzīvi ar atvērtu prātu un kā-mēs-to-varam-paveikt attieksmi. Pielietojiet savu gribu meistarīgi tā, lai drīzāk aktivizētu radošo procesu, nekā apspiestu to.


Gatavība darīt ir iekšēja modrība, kas palielina mūsu saikni starp mūsu cilvēcīgo un dievišķīgo dabu. Tā ir pastāvības, uztveres, gatavības un reaģēšanas praktizēšana- pie kam ne obligāti tieši tādā kārtībā.

Tas nozīmē, ka jūs varat izjaukt gan iekšējo gan ārējo status quo (pastāvošo stāvokli), tādējādi izsaucot virzību ārpus eksistējošajiem domāšanas veidiem. Atcerieties, ne tikai mūsu ārējais pasaulīgais "es" ir pastāvīgā attīstībā, bet tāds ir arī mūsu iekšējais, garīgais "es", tiklīdz mēs apzināties, ko tas nozīmē piederēt augstākajai pasaulei. 

Jaunie veidi uzaicināt notiekošo pašreizējo momentu realizējas atsakoties no augstprātības-nevērtības un pasivitātes- agresijas spektra, visa, kas sakņojas kauna sajūtā. Ir lietas, kas vēlas notikt pašas dabīgā dzīves plūsmā.  Nekas no matērijas nevar būt ar varu piespiesta vai pazust no eksitences.



Gatavība darīt iedrošina perspektīvas un atver mūs mūsu iekšējām vadlīnijām, ļaujot skaidrā zināt, kad ir īstais mirklis rīkoties. Gatavība darīt ievieš vieglumu un vēlību mūsu dzīvēs, mūsu attiecībās un laikos, kad mēs dzīvojam.

Mēs ceram, ka Eņģeļi turpina jūs iedvesmot jūsu dzīvē.
Ļaujiet sev dalīties savā lieliskumā.

Siltumā,
 Ketija.

P.S. Ja Jūs strādājāt ar Vieduma eņģeli novembrī, atvēliet nedaudz laika tam, lai atlaisto to ar pateicību, pirms uzaiciniet savā dzīvē Gatavības darīt eņģeli decembrī.



©1981-2016 InnerLinks Angel® Cards ir InnerLinks reģistrēta preču zīme. Vairāk info šeit:www.innerlinks.com

Piedzīvojiet pašas pirmās Transformācijas spēles versiju Findhornā, vietā, kur tā ir radīta:

https://www.findhorn.org/prog…/game-of-transformation-4-day/



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru