sestdiena, 2017. gada 23. decembris

Lūgums pēc palīdzības Taizemes Planetārai spēlei

Gatavojoties pirmajai Planetārai spēlei Āzijā, pēdējās nedēļās pirms spēles tās organizatori Bangkokā izvilka Šķēršļu kārti, kuru daži no Jums varētu atcerēties no Transformācijas Spēles oriģinālās versijas: "Jūsu fiziskā forma ir iznīcināta. Atgriezieties un salabojiet bojāto."
Planetārās spēles konts tika uzlauzts un vairāk kā puse reģistrēto iemaksu tika nozagtas. Kad šo kārti kāds izvelk Spēlē, vai reālajā dzīvē, tas vienmēr ir visiem šokējoši, bet par laimi, visi, kuri tiek ierauti šajā situācijā, patstāvīgi integrējas ar to, kas notika un lai arī lēnāk, tomēr turpinās virzība uz priekšu.
Kā Jūs ziniet, ikviens no mums atsevišķi ir visas cilvēces dvēseles un ķermeņa, visas pasaules dvēseles un ķermeņa fraktālis. Mūsu laikmeta straumes plūst cauri mums un nonākt mūsu katra fokusā. Mūsu darbs, ne tikai katrā Spēlē, bet arī starp meistarklasēm ir turēt un saglabāt šīs virzības mūsos, un ar šī alķīmiskā procesa palīdzību ļaut tai jaunajai apziņai, kura tikai ir sākusi veidoties, izpausties un sniegt tai jaunas formas.

Tādējādi šobrīd mēs atrodamies uz Globālā šķēršļa lauciņa, lai reāli apvienotu savus resursus un virzītos tālāk uz priekšu ar atjaunotu dzīvīgumu ap Planetāro spēli, ar dziļāku iesaistīšanās sajūtu, iespēju un potenciāla iedīgļiem, apņemšanos un piesaisti un- kā skan Planetārās spēlēs nodoms- veidojot ilgtspējīgu, uzticības un cerības pilnu nākotni.

Tagad mēs pārvērtējam savus finansiālos, emocionālos, mentālos un garīgos aspektus. Ikviens dalībnieks dāsni iesaistās, sniedzot visu, ko spēj: laiku, enerģiju un naudu. Lai gan budžets tika radikāli samazināts, vēl joprojām ir nozīmīgs līdzekļu deficīts.

Tamdēļ mēs griežamies pēc palīdzības pie Spēles kopienas. Vai Jūs varat palīdzēt Taizemes Planetārās spēles organizētājiem atjaunot savu fizisko formu (ņemot vērā, to, ko vēstīja izvilktā kārts)? Viņi ir ieguldījuši milzīgu enerģijas daudzumu dažādos līmeņos, lai sarūpētu visu nepieciešamo Planetārai spēlei, kas sākas 8.janvārī...atjaunojot lielāko daļu pasākuma nepieciešamā, popularizējot, veidojot atbalsta komandas, piesaistot līdzekļus, svētot.

Ja Jūs nevarat sniegt finansiālu ieguldījumu, Jūs varat līdzēt, svētot šo Planetāro spēli savās meditācijās un domās un daloties ar šo informāciju ar visiem, kurus ziniet. Mēs zinām, ka šajā gada laikā mums visiem ir daudz dažādu izdevumu, bet, ja Jūs varētu nosūtīt kaut mazumiņu, tas mūs ļoti iepriecinātu. 

Ja Jūs varat sniegt atbalstu finansiāli, ziedojumi var tikt veikti uz šo paypal kontu:

Paldies Jums par jebkādu atbalstu, kuru varat sniegt, 
Ar svētībām un pateicību, 

Džoja Dreika, Ketija Tailere, Mērija Inglis, Džūdija Makelistere, 
Kritaya Sreesunpagit un Taizemes spēles fasilitatori un Planetārās spēles organizētāji.

InnerLinks Associates
20 Eagles Nest Lane
Asheville, NC 28806, USA
Email: info@innerlinks.com
InnerLinks Game Office
Findhorn Foundation Community
The Park
Findhorn IV36 3TZ
Tel: +44 (0) 1309) 690-992
Email: innerlinks@findhorn.cc


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru