trešdiena, 2018. gada 3. janvāris

Janvāra eņģelis- Prasme atšķirt

Esiet modri un vērīgi, lai skaidri saskatītu atšķirības un veiktu viedas izvēles. Virzieties uz priekšu ar pārliecību savā iekšējā kompasā. 

Prasme atšķirt- tā ir dvēseles impulsu atpazīšana mūsu dzīvēs. Tā veido mūsu intuitīvo gatavību rīkoties, apzinoties to spēku, kas ietverts pašreizējā momentā. Prasme atšķirt pieprasa no mums patstāvīgu savu personisko vērtību, ticību, pagātnes rīcību, tagadnes cerību un nākotnes sapņu inventarizāciju.

Mēs dzīvojam, balstoties tajā, kam ticam. Mūsu rīcības seko mūsu ticībām. Mūsu apziņa atspoguļojas atpakaļ mūsos. Mēs atradīsim to, ko mēs meklējam. Tātad, jautājums ir "no kurienes rodas mūsu ticības?". Es minētu, ka lielākā daļa atbildēs "no tā, ko citi mums ir teikuši". Mums ir tikai dažas oriģinālas domas, kas ietver mūsu ticības. Kā indivīdus, mūs ir definējuši pieņēmumi, kurus savukārt ir veidojušas veselas paaudzes.

Bet, ko tad, ja mēs esam vairāk kā tas? Ko tad, ja mēs esam spēcīgas būtnes, kas mostas no ilgas sapņu nakts? Ko tad, ja mēs atrodamies apgaismības lūdzumpunktā, uz robežas, lai atklātu mūsu dziļākās zināšanas par mūsu izcelsmi un kopā ar to arī spēju sasniegt globālu mieru? Kā būtu sajust mūsu saistību ar visu un izvēlēties rīkoties bāzējoties šajā realitātē? Kā jūs būtu šodien mainījies? Kā šis atklājums ietekmētu jūsu rīcības? 

Mūsu kolektīvais uzdevums un iespēja ir atteikties no tām ilūzijām, kuras notur mūs pieņēmumu un ierobežojumu kūniņā. Un gluži, kā kāpuram, izšķīst savā paša priekšstatā par sevi un pārformulēt pasauli, saskatot to nākotni, kas pieņem taureni.

Mēs ceram, ka Prasmes atšķirt eņģelis izgaismos jūsu dzīvi šajā mēnesī. Lai jūsu sirdis un prāti saprot un pieņem jūsu dvēseles klātbūtni.

Siltumā,
Ketija 

P.S. Ja jūs strādājāt ar Gatavības darīt eņģeli Decembrī, atvēliet nedaudz laika, lai atlaistu to ar pateicību, pirms uzaiciniet savās dzīvēs Prasmes atšķirt eņģeli Janvārī. 
©1981-2017 InnerLinks Angel® Cards ir InnerLinks. reģistrēta preču zīme.  Vairāk skatiet šeit: www.innerlinks.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru